محققان چینی می گویند؛

كاهش ریسك مبتلا شدن به سرطان روده با مصرف سیر و پیاز

كاهش ریسك مبتلا شدن به سرطان روده با مصرف سیر و پیاز

به گزارش آروما به قول محققان، مصرف سبزیجات خانواده آلیوم كه شامل پیاز، سیر، تره فرنگی و موسیر هستند، با كاهش ریسك مبتلا شدن به سرطان روده بزرگ مرتبط هستند.



به گزارش آروما به نقل از مهر، تحقیقات محققان دانشگاه پزشكی چین نشان داده است مصرف میزان بالا سبزیجات آلیومی ریسك مبتلا شدن به سرطان روده بزرگ را تا ۷۹ درصد می كاهد.
«ژی لی»، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «نكته حائز اهمیت در این تحقیق این است كه هر چقدر مصرف سبزیجات آلیومی بیشتر باشد، میزان حفاظت در مقابل سرطان روده بزرگ بیشتر خواهد بود.»
وی در ادامه می افزاید: «به طوركلی یافته های فعلی نشان داده است كه چقدر پیشگیری اولیه از مبتلا شدن به سرطان روده بزرگ از راه تغییر در سبك زندگی مهم می باشد.»
در این مطالعه، ۸۳۳ بیمار مبتلا به سرطان روده بزرگ با ۸۳۳ بیمار فاقد این بیماری مقایسه شدند.
طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی، سرطان روده بزرگ یكی از شایع ترین سرطان ها در سراسر جهان است بطوریكه در سال ۲۰۱۸، ۱.۸۰ میلیون مورد مبتلا شدن به این سرطان و ۸۶۲ هزار مرگ ناشی از این سرطان در جهان وجود داشته است.
به گفته محققان سبزیجاتی كه در خانواده آلیوم ها قرار دارند، می توانند خطر مبتلا شدن به سرطان معده و روده را كاهش دهند. مزایای این سبزیجات به علت وجود تركیبات سولفوری است. باآنكه مكانیسم دقیق این تركیبات هنوز معلوم نیست اما فرضیه ها بر این اصل استوار است كه پیاز دارای موادی است كه از رشد تومورها جلوگیری می كند. این سبزی پرخاصیت منبع خوبی از آنتی اكسیدان و ویتامین C است كه سبب می شود بدن افراد با رادیكال های آزاد روبرو شود.

1397/12/09
15:51:53
5.0 / 5
24
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳

aroma لینک دوستان آروما

آروما AromaStore

aroma تگهای آروما

aromastore.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آروما محفوظ است

Aroma آروما

فروشگاه آروما استور