رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه كشور عنوان كرد؛

سه محصول پر نمك در سبد غذایی ایرانیان

سه محصول پر نمك در سبد غذایی ایرانیان

آروما: رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور، اظهار داشت: نان، پنیر و دوغ مهم ترین منابع دریافت نمك نهفته در سبد غذایی ایرانی ها هستند.


به گزارش آروما به نقل از مهر، هدایت حسینی، : اضافه كرد: بیشترین سهم دریافت نمك نهفته بوسیله مواد غذایی در سبد غذایی ایرانی ها مربوط به نان، پنیر و دوغ است. وی با تاكید بر اهمیت پویش ملی كنترل فشار خون، تصریح كرد: متأسفانه سرانه مصرف نمك طعام روزانه در ایران بیشتر از دو برابر مقدار استاندارد جهانی است كه برای اجتناب و جلوگیری از بروز بیماری ها خصوصاً پرفشاری خون باید این فرهنگ تغذیه ای در كشور اصلاح گردد. حسینی اضافه كرد: نتایج مطالعاتی كه اخیراً توسط انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور درباب عوامل غذایی مؤثر بر افزایش فشار خون ناشی از دریافت نمك انجام شده از آن حكایت می كند كه در سبد غذایی هموطنان ما بیشترین سهم دریافت نمك نهفته در مواد غذایی به نان، پنیر و دوغ اختصاص دارد. رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور، اظهار داشت: برمبنای نتایج حاصل از این مطالعه حدود ۵۳ درصد نمك دریافتی روزانه در سبد غذایی ایرانیان بوسیله نمك اضافه شده به غذا، ۵/۱۲ درصد بوسیله نان، ۳/۵ درصد بوسیله پنیر، ۷/۴ درصد بوسیله دوغ و مابقی بوسیله سایر منابع غذا یی تأمین می شود. او در آخر با اشاره به اینكه سرانه نمك طعام روزانه دریافتی در ایران بیشتر از دو برابر میزان سفارش شده توسط مراجع علمی بین المللی است، تصریح كرد: برای پیشگیری و كنترل پرفشاری خون به هموطنان سفارش می شود از افزودن نمك به غذا بوسیله نمكدان در سر سفره پرهیز كرده و حتی الامكان از محصولات لبنی و نان كم نمك استفاده كنند.


منبع:

1398/03/20
11:29:39
5.0 / 5
2930
تگهای خبر: استاندارد , بیماری , علم , غذا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳

aroma لینک دوستان آروما

آروما AromaStore

aroma تگهای آروما

aromastore.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آروما محفوظ است

Aroma آروما

فروشگاه آروما استور