رئیس دانشگاه علوم پزشكی شیراز عنوان كرد؛

كم تحركی و مصرف غذاهای چرب و شیرین از علل عمده مبتلا شدن به دیابت

كم تحركی و مصرف غذاهای چرب و شیرین از علل عمده مبتلا شدن به دیابت

به گزارش آروما رئیس دانشگاه علوم پزشكی شیراز، كم تحركی و مصرف غذاهای چرب و شیرین را از علل عمده مبتلا شدن به دیابت دانست.


به گزارش آروما به نقل از مهر، مهرزاد لطفی، با اشاره به راه اندازی اتوبوس دیابت در استان فارس، تصریح كرد: این اتوبوس در جهت جلوگیری از دیابت و چاقی به مناسبت دهه فجر به راه افتاده است و اتوبوس سیار فعالیت خویش را در تمام نقاط شهر بخصوص در نقاط حاشیه استان كه امكان دسترسی شهروندان به مراكز بهداشتی و درمانی كمتر است، انجام می دهد. وی ادامه داد: بیماری دیابت در صورتیكه بموقع تشخیص داده شود نه تنها از ابتلای بیماران به سكته مغزی و قلبی و نارسایی كلیه جلوگیری می كند، بلكه از هزینه های درمان در خانواده و سیستم سلامت هم می كاهد. رئیس دانشگاه علوم پزشكی شیراز افزود: فعالیت اتوبوس سیار از امروز آغاز و تا ۲ سال آینده هم ادامه خواهد داشت و علاوه بر تست قند خون افراد و شناسایی بیماران، اطلاع رسانی و آموزش در مورد دیابت و چاقی هم انجام می گیرد. لطفی، كم تحركی و مصرف غذاهای چرب و شیرین را از علل عمده ابتلاء به دیابت و چاقی بر شمرد و اظهار داشت: در صورت توجه افراد به این موضوعات به صورت خود به خود آمار ابتلاء به دیابت و چاقی كم می شود. وی تصریح كرد: به مناسبت دهه فجر علاوه بر راه اندازی اتوبوس دیابت، ۱۵۰ میلیارد تومان برای افتتاح پروژه ها و تجهیزات آن در شیراز خواهیم داشت.

1398/12/08
10:00:44
5.0 / 5
3575
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیماری , پزشك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳

aroma لینک دوستان آروما

آروما AromaStore

aroma تگهای آروما

aromastore.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آروما محفوظ است

Aroma آروما

فروشگاه آروما استور