معاونت بهداشت وزارت بهداشت اعلام كرد؛

اهمیت طبخ غذای سالم با حذف روغن خوراكی

اهمیت طبخ غذای سالم با حذف روغن خوراكی

به گزارش آروما مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، بر حذف یا کاهش مصرف روغن های خوراکی در طبخ غذای سالم تاکید نمود.


به گزارش آروما به نقل از مهر، زهرا عبداللهی مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت وزارت بهداشت، طی نامه ای از تولید ظروف پخت و پز چدنی اصل با قابلیت حذف یا کاهش مصرف روغن، استفاده از حرارت کم و در نتیجه حفظ مواد مغذی و همینطور صرفه جویی در مصرف انرژی در فرایند پخت، قدردانی کرد و آنرا گامی مهم در جهت ارتقا سلامت جامعه و بهبود کیفیت تغذیه خانوارها دانست. وی، ابراز امیدواری کرد با بهره مندی از یافته های به روز علمی، بتوان در جهت حفظ و ارتقا بهداشت و سلامتی عمومی گام برداشت. ظروف پخت و پز چدنی اصل، امکان تهیه و طبخ انواع مواد غذایی را بدون احتیاج به استفاده از روغن و همینطور حفظ کامل خواص آنها برای مصرف کنندگان فراهم آورده است.


منبع:

1399/12/13
14:09:02
0.0 / 5
1006
تگهای خبر: انرژی , بهداشت , تولید , سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۳

aroma لینک دوستان آروما

آروما AromaStore

aroma تگهای آروما

aromastore.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آروما محفوظ است

Aroma آروما

فروشگاه آروما استور