سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشكی ایران؛

امنیت غذایی مردم تحت تاثیر پاندمی کووید 19 قرار گرفت

امنیت غذایی مردم تحت تاثیر پاندمی کووید 19 قرار گرفت

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، نسبت به تهدید امنیت غذایی مردم در پاندمی کووید ۱۹ اخطار داد.


به گزارش آروما به نقل از مهر، سید محمد طباطبایی اظهار داشت: امنیت غذایی به معنای دسترسی همه افراد یک جامعه به غذای کافی و سالم برای داشتن زندگی سالم و فعال همواره از اهم دغدغه های دولت ها بوده است که عوامل مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی برآن موثر است. وی ادامه داد: یکی دیگر از عوامل اثر گذار بر این امر شرایط اقلیمی، کم آبی و به تبع آن بروز خشکسالی است که برای برقراری امنیت غذایی در این دوران، باید شیوه تهیه، تولید و مصرف مواد غذایی را به سمت برنامه های غذایی پایدار سوق داد. طباطبایی افزود: برنامه های غذایی پایدار، برنامه هایی هستند که با کمترین، اثرات زیست محیطی به تحقق امنیت غذا و تغذیه کمک و زندگی سالم را برای نسل های حاضر و آینده فراهم می آورد. وی ادامه داد: برنامه های غذایی پایدار از نظر فرهنگی قابل قبول، از نظر اقتصادی منصفانه و مقرون به صرفه، قابل دسترس برای همه و حافظ و مراقب تنوع زیستی و اکوسیستم هستند که برای تأمین امنیت غذایی و اجرای برنامه غذایی پایدار احتیاج به مشارکت و مداخلات همه جانبه ای همه سازمان ها و ارگان های دخیل در این امر است. سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به این مطلب که غذایی که انتخاب و مصرف می نماییم نه تنها بر سلامتی ما و سیاره ما، بلکه در نحوه عملکرد سیستم های کشاورزی و غذایی موثر است، اظهار داشت: تبعات اقتصادی ناشی از همه گیری کووید ۱۹ بر امنیت غذایی و وضعیت تغذیه خانوارها و به تبع آن بر سلامتی افراد تأثیر گذار بوده است و ایجاد سیستم های پایدار کشاورزی و غذایی با سیاستگذاری و توجه جدی به اصلاح در سیستم های کشاورزی- غذایی ضروری می باشد.


منبع:

1400/07/29
14:33:50
0.0 / 5
726
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , پزشكی , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۴

aroma لینک دوستان آروما

آروما AromaStore

aroma تگهای آروما

aromastore.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آروما محفوظ است

Aroma آروما

فروشگاه آروما استور