غذای کهن کوکو چغاله بادام

غذای کهن کوکو چغاله بادام

به گزارش آروما، تا وقتی که چغاله بادام، این میوه سبز رنگ رونق دارد می توانید به جای ترکیب خام آن با نمک آنرا در ظاهر کوکو هم امتحان نمایید.



خبرگزاری مهر، گروه مجله: می گویند کوکو از اطواری ترین غذاهای سفره ایرانی است. طوری که میرزا علی اکبر خان کاشانی آشپز مخصوص ناصرالدین شاه قاجار، انواع و اقسامش را فقط از جهت رنگ به سیزده مدل تقسیم کرده است. رنگ هایی که هرکدامشان از ترکیب چندین طعم به وجود آمدند و منو غذاییِ خانم های ایرانی را رونق دادند.
کوکو چغاله بادام هم یکی از کوکوهای سبز رنگی است که ترکیبش به دست علی اکبر خان کاشی ساخته شد. شما هم تا وقتی که این میوه کوچک سبز رنگ رونق دارد و در هر وانتی کنار خیابانی با بهای نیم کیلو ۱۵۰ هزار تومان می توانید تهیه کنید، بخرید و این دفعه به جای ترکیب خامش با نمک، در ظاهر کوکو امتحانش کنید.
برای امتحان کردن این غذای هوس برانگیز پس از اینکه چغاله بادام ها را تهیه کردید و به خوبی شستید، ضروری است که با نسبتی مساوی، چغاله بادام، جعفری و کاهو را خرد کنید. خرد کردن این سه قلم ترکیب سبز رنگ که به اتمام رسید مقداری نعناع یا پونه خرد شده را بهمراه گردو، نمک، فلفل، زردچوبه و تخم مرغ را اضافه کنید. حالا وقتش رسیده که تمام این چند ترکیب را هم بزنید و روغنتان را برای داغ شدن در تابه بریزید. حالا مواد را در تابه پخش کنید تا آبش گرفته شود.
یک طرف از کوکوهای چغاله تان که سرخ شد، برش بزنید و هر تکه را پشت و رو کنید. برای مغز پخت شدن بیشتر می توانید چند دقیقه ای درب را تابه بگذارید و کمی از حرارتش کم کنید. پس از پخت کامل هم بسته به ذائقه با نان تازه یا برنج نوش جان کنید.

1404/02/09
11:22:38
0.0 / 5
23
تگهای خبر: رنگ , غذا , میوه , نمك
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۵

aroma لینک دوستان آروما

آروما AromaStore

aroma تگهای آروما

aromastore.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آروما محفوظ است

Aroma آروما

فروشگاه آروما استور

آروما: تجربه‌ای لوکس از طعم‌ها و عطرهای بی‌نظیر