مطالعات نشان می دهد؛

خوردن سبزیجات برگ سبز ریسك سكته را می كاهد

خوردن سبزیجات برگ سبز ریسك سكته را می كاهد

آروما: مطالعه جدید نشان داده است مصرف سبزیجات برگدار سبز راه جدیدی برای كاهش استرس و كاهش ریسك تجربه سكته است.



به گزارش آروما به نقل از مهر، طبق یافته های جدید افرادی كه سبزیجات برگدار سبز بیشتری می خورند ۶۴ درصد كمتر در معرض بروز سكته مغزی قرار دارند.
محققان در این تحقیق ۶۸۲ بیمار با میانگین سنی ۵۳.۷ سال كه خونریزی مغزی را تجربه كرده بودند بررسی كردند. سكته مغزی ناشی از خونریزی درون مغزی، ۳۲.۲ درصد تمام سكته ها را در این مطالعه شامل می شد.
۹۳.۹ درصد سكته های مغزی ناشی از فشارخون بالاست، درحالیكه ۷.۲ درصد این نوع سكته ناشی از ناهنجاری های ساختاری نظیر منطقه ضعیف عروق خونی و درصد بسیار كمی ناشی از سایر مشكلات پزشكی یا مصرف داروست.
محققان عنوان می كنند افرادی كه سبزیجات پربرگ سبز نظیر اسفناج، كاهو و كلم مصرف می كنند كمتر در معرض خونریزی مغزی قرار خواهند داشت.
همچنین محققان اذعان می كنند ریسك بروز سكته قلبی در افراد دارای استرس بیشتر در خانه و محل كار ۲.۲۲ برابر، در افراد دارای میزان كلسترول غیرعادی ۱.۶۹ برابر و در افراد سیگاری ۱۰.۰۱ برابر بیشتر است.

1396/11/25
12:46:33
5.0 / 5
4235
تگهای خبر: استرس
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۲

aroma لینک دوستان آروما

آروما AromaStore

aroma تگهای آروما

aromastore.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آروما محفوظ است

Aroma آروما

فروشگاه آروما استور