اجرای طرح غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیك در گیلان

اجرای طرح غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیك در گیلان

آروما: معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكی گیلان اظهار داشت: از برنامه ها كه در گیلان همزمان با سایر استان های كشور توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه اجرا می شود، غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیك، نمك با ید، شیر با ویتامین D و... است.


به گزارش آروما به نقل از ایسنا، دكتر «زهرا حصاری» در جلسه انعقاد تفاهم نامه همكاری بین معاونت غذا و دارو دانشگاه گیلان با مركز تحقیقات امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشكی اصفهان با بیان اهمیت امنیت غذایی و اثر آن بر سطح سلامت جامعه اظهار نمود: هم اكنون تقاضا و نیازی كه در جامعه احساس می گردد افزایش ارزش غذایی در محصولات تولیدی است و در این راستا سازمان غذا و دارو برنامه ها و استراتژی های خاصی را دنبال می كند.
وی خاطرنشان كرد: یكی از این برنامه ها و استراتژی ها درج نشانگرهای رنگی تغذیه ای بر روی برچسب محصولات غذایی است كه از این طریق میزان عوامل خطرزا برای سلامتی چون قند، نمك و اسیدهای چرب ترانس در محصولات غذایی پایش كرد.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكی گیلان ادامه داد: از دیگر برنامه ها كه در گیلان همزمان با سایر استان های كشور توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه اجرا می شود، غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیك، نمك با ید، شیر با ویتامین D و... است.
حصاری آموزش، اطلاع رسانی و فرهنگ سازی را برای برقراری امنیت غذایی موثر دانست و اظهار داشت: معاونت غذا و دارو دانشگاه از طرح ها و برنامه هایی كه به سلامت مردم كمك نماید، حمایت می كند.
وی تصریح كرد: این معاونت همواره تلاش دارد تا با بررسی های جامع، چالش های موجود در سطح استان را شناسایی و در جهت رفع آن اقدام نماید.
به گزارش آروما به نقل از ایسنا، در انتها جلسه تفاهم نامه همكاری بین معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكی گیلان با مركز تحقیقات امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشكی اصفهان به امضا رسید.



1397/02/29
13:50:52
5.0 / 5
4370
تگهای خبر: پزشك , دارو , دانشگاه , سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۲

aroma لینک دوستان آروما

آروما AromaStore

aroma تگهای آروما

aromastore.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آروما محفوظ است

Aroma آروما

فروشگاه آروما استور