محققان می گویند؛

مصرف گردو و بادام باعث افزایش طول عمر می گردد

مصرف گردو و بادام باعث افزایش طول عمر می گردد

آروما: به قول محققان مصرف مغزیجات آجیلی بعنوان میان وعده علاوه بر فواید مختلف باعث افزایش طول عمر می گردد.



به گزارش آروما به نقل از مهر، طبق مطالعه جدید محققان خوردن ۲۰ گرم مغزیجات آجیلی در روز ریسك بیماری قلبی، سرطان و سایر بیماری ها را می كاهد.
خوردن روزانه مغزیجاتی نظیر بادام زمینی، فندق، گردو و بادام می تواند ریسك بیماری قلبی عروق كرونر را تا حدود ۳۰ درصد، خطر سرطان را تا ۱۵ درصد، و ریسك مرگ زودهنگام را تا ۲۲ درصد كم كند.
نتایج همینطور ارتباط خوردن مغزیجات آجیلی را با كاهش ریسك مرگ ناشی از بیماری تنفسی و دیابت نشان داده اند اما هم اكنون داده های كمتری در مورد ارتباط این مغزیجات با این بیماری ها وجود دارد.
محققان به منظور دستیابی به این یافته ها، ۲۹ مطالعه منتشرشده از سراسر جهان را بررسی كردند. در مجموع شركت كنندگان این مطالعه بالغ بر ۸۱۹ هزار نفر بودند.
«داگفین آیون»، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «ما دریافتیم كاهش مداومی در ریسك بروز خیلی از بیماری های مختلف وجود دارد كه نشانه قوی این مورد است كه رابطه اساسی و بنیادی بین مصرف مغزیجات آجیلی و نتایج متفاوت سلامت وجود دارد.»

1397/08/18
13:15:28
5.0 / 5
22
تگهای خبر: بیماری , رنگ , سلامت , قلب
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۴

aroma لینک دوستان آروما

آروما AromaStore

aroma تگهای آروما

aromastore.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آروما محفوظ است

Aroma آروما

فروشگاه آروما استور