محققان پی بردند؛

خوردن گوشت پخته داغ باعث افزایش فشارخون می گردد

خوردن گوشت پخته داغ باعث افزایش فشارخون می گردد

آروما: محققان دریافته اند پختن گوشت در دمای بالا باعث آزاد شدن مواد شیمیایی می گردد كه ممكن است میزان فشارخون كه پیش عامل خیلی از بیماری های قلبی عروقی است را، افزایش دهد.



به گزارش آروما به نقل از مهر، محققان دانشگاه هاروارد دریافتند مبتلا شدن به فشارخون بالا در میان افرادی كه گوشت ماهی، مرغ یا گوساله كباب شده، سرخ شده یا بریان شده بیش از ۱۵ بار در ماه مصرف می كنند در مقایسه با كسانی كه این نوع غذاها را كمتر از چهار بار در ماه مصرف می كنند، ۱۷ درصد بیشتر است.
تحقیق نشان داده است زمانی كه پروتئین گوشت نیم سوز شده یا در معرض دمای بالا قرار می گیرد، ماده شیمیایی موسوم به HAA (آمین های آروماتیك هتروسایكلیك) تولید می گردد كه خطر فشارخون بالا را هم بالا می برد.
گنگ لیو، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «مواد شیمیایی تولیدشده با استفاده از پخت گوشت در دماهای بالا باعث تولید فشار اكسایشی، التهاب و مقاومت انسولین در مطالعات حیوانی شد و این مسیر ممكن است منجر به افزایش خطر مبتلا شدن به فشارخون بالا هم شود.»
فشار اكسایشی، التهاب و مقاومت انسولین بر پوشش درونی عروق خونی تاثیر دارد و با مبتلا شدن به تصلب شریان هم كه باعث تنگ شدن رگ های خون می شود، مرتبط می باشد.
در این مطالعه تیم تحقیق شیوه های پخت و مبتلا شدن به فشارخون بالا را در ۱۰۳، ۹۴۱ مرد و زن كه به صورت مرتب گوشت گوساله، ماكیان و ماهی مصرف می كردند، مورد بررسی قرار دادند.

1397/01/10
16:18:53
5.0 / 5
48
تگهای خبر: تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۱

aroma لینک دوستان آروما

آروما AromaStore

aroma تگهای آروما

aromastore.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آروما محفوظ است

Aroma آروما

فروشگاه آروما استور