رئیس سازمان غذا و دارو تاكید كرد؛
طراحی و پیاده سازی سامانه پایش مجوزهای تولید مواد غذایی
آروما: رئیس سازمان غذا و دارو، بر لزوم جلوگیری از بیماری های غیرواگیر در كشور با تمركز بر كاهش میزان نمك، چربی ها و قند، در مواد غذایی تاكید نمود.
مهدی پیرصالحی، در گفتگو با خبرنگار مهر، یكی از برنامه های سازمان غذا و دارو را، توجه به سلامت و امنیت غذایی جامعه عنوان نمود و اظهار داشت: یكی از برنامه های جدی در حوزه غذا، كاهش میزان نمك، چربی ها و مواد قندی در تولید مواد غذایی به منظور جلوگیری از افزایش بیماری های غیرواگیر است.وی با تاكید بر لزوم دسترسی مردم به غذای سالم، اشاره كرد: طراحی و پیاده سازی سامانه متمركز كشوری، جهت پایش مجوزهای صادره برای واحدهای تولید مواد غذایی، یكی از برنامه ها برای تامین امنیت غذایی مردم است.پیرصالحی، به واگذاری امور اجرایی به بخش خصوصی اشاره نمود و اظهار داشت: لازم است با یك برنامه ریزی منسجم و تقویت زیرساخت ها، زمینه های كنترل و مبارزه با قاچاق كالاهای سلامت محور را در كشور فراهم نماییم.رئیس سازمان غذا و دارو، با اشاره به ارتباط مصرف بیشتر از نیاز نمك و قند با بروز بیماری های غیرواگیر، اضافه كرد: توجه به چراغ راهنمای تغذیه و نظارت مستمر بر روند تولیدات واحدهای غذایی، می تواند به جلوگیری از افزایش بیماری های غیرواگیر در كشور، كمك نماید.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب