غذاهای فوق فرآوری شده خطر مرگ زودرس را می افزایند

غذاهای فوق فرآوری شده خطر مرگ زودرس را می افزایند

آروما: به گزارش آروما، بررسی جدید شواهد نشان داده است که هر چه فرد دائماً غذای فوق فرآوری شده بیشتری مصرف کند، خطر مرگ زودرس در او بیشتر می شود.



به گزارش آروما به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، محققان گزارش دادند که هر ۱۰ درصد افزایش در مصرف غذاهای فوق فرآوری شده در رژیم غذایی یک فرد، خطر مرگ زودرس به هر علتی را ۳ درصد بالا می برد.
تخمین زده می شود که این غذاهای ساخته شده صنعتی مسئول ده ها هزار مرگ زودرس در سراسر دنیا هستند.
به گفته محققان، ایالات متحده بالاترین میزان مصرف غذاهای فوق فرآوری شده را دارد که بیشتر از ۵۴ درصد از رژیم غذایی متوسط آمریکایی ها را تشکیل می دهد.
«ادواردو نیلسون»، محقق ارشد بنیاد اسوالدو کروز در برزیل، در یک بیانیه خبری اظهار داشت: «این یافته ها نشان داده است سیاست هایی که مصرف غذاهای فوق فرآوری شده را کم می کنند، بشدت در سطح جهان مورد نیاز هستند و الگوهای غذایی سنتی مبتنی بر غذاهای تازه و کم فرآوری شده محلی را ترویج می دهند.»
غذاهای فوق فرآوری شده به طور عمده از موادی مانند چربی های اشباع، نشاسته و قندهای افزودنی تولید می شوند. آنها همینطور حاوی بسیاری از افزودنی ها هستند تا آنها را خوشمزه تر، جذاب تر و ماندگارتر کنند، همچون رنگ ها، امولسیفایرها، طعم دهنده ها و تثبیت کننده ها. نمونه هایی از این مواد عبارتند از: محصولات پخته شده بسته بندی شده، غلات شیرین، محصولات آماده مصرف یا آماده گرم کردن و برش های سرد غذاهای آماده.
محققان در یادداشت های پیش زمینه گفتند که مصرف غذاهای فوق فرآوری شده با ۳۲ مشکل سلامتی همچون بیماری های قلبی، چاقی، دیابت، بعضی از انواع سرطان و افسردگی مرتبط می باشد.
برای این مطالعه، محققان داده های مطالعات قبلی در مورد مصرف غذاهای فوق فرآوری شده در هشت کشور- استرالیا، برزیل، کانادا، شیلی، کلمبیا، مکزیک، انگلستان و ایالات متحده- را جمع آوری کردند.
سپس این تیم میزان غذاهای فوق فرآوری شده را در رژیم های غذایی افراد عادی از هر یک از کشورها ارزیابی کرد.
کلمبیا پایین ترین میزان را داشت، با غذاهای فوق فرآوری شده که حدود ۱۵٪ از کالری دریافتی روزانه را تشکیل می دادند، و ایالات متحده بیشترین میزان را داشت. انگلستان با بیشتر از ۵۳٪ از کالری دریافتی روزانه، بعد از آمریکا قرار گرفت.
سپس محققان درصد مرگ و میر زودرس در هر کشور ناشی از اثرات سلامتی غذاهای فوق فرآوری شده را محاسبه کردند. میزان مرگ و میر از حدود ۴٪ در کلمبیا و برزیل تا نزدیک به ۱۴٪ در ایالات متحده و بریتانیا متغیر بود.


منبع:

1404/02/25
10:23:48
0.0 / 5
5
تگهای خبر: ارز , افسردگی , بیماری , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۳

aroma لینک دوستان آروما

آروما AromaStore

aroma تگهای آروما

aromastore.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آروما محفوظ است

Aroma آروما

فروشگاه آروما استور

آروما: تجربه‌ای لوکس از طعم‌ها و عطرهای بی‌نظیر