مصرف لبنیات در دوران حاملگی لازم است
به گزارش آروما، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، باور رایجی که مصرف شیر و لبنیات در دوران حاملگی را سبب بزرگ شدن جنین و سخت شدن زایمان می داند، را فاقد پایه و اساس علمی عنوان نمود.
به گزارش آروما به نقل از وبدا، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مورد مصرف لبنیات در دوران حاملگی اعلام نمود: لبنیات همچون شیر، ماست و پنیر، سرشار از مواد مغذی نظیر پروتئین، کلسیم، فسفر، پتاسیم، ویتامین A، ویتامین B12 و ویتامین B2 است که در دوران حاملگی برای سلامت مادر و رشد صحیح جنین ضروری اند. بر همین اساس، سفارش می شود زنان آبستن روزانه بین ۳ تا ۴ واحد لبنیات کم چرب را در رژیم غذایی خود بگنجانند. این میزان مصرف نه تنها باعث بزرگ شدن غیرطبیعی جنین نمی گردد، بلکه با تقویت سیستم ایمنی، استقامت استخوان ها و دندان ها، و تأمین نیازهای تغذیه ای مادر و جنین، نقش کلیدی در سلامت حاملگی دارد. دفتر بهبود تغذیه جامعه تاکید کرد: پرهیز از لبنیات در دوران حاملگی می تواند سلامت مادر و جنین را به خطر بیندازد و پیروی از باورهای نادرست دراین خصوص سفارش نمی گردد.
منبع: آروما
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب