محققان بریتانیایی می گویند؛

ارتباط مصرف گوشت قرمز و افزایش خطر مبتلا شدن به سرطان روده در زنان

ارتباط مصرف گوشت قرمز و افزایش خطر مبتلا شدن به سرطان روده در زنان

آروما: تحقیق جدید نشان داده است رژیم غذایی فاقد گوشت قرمز می تواند به زنان در كاهش ریسك یك نوع سرطان روده كمك نماید.



به گزارش آروما به نقل از مهر، یافته ها نشان داد افرادی كه به صورت مرتب گوشت قرمز می خورند در مقایسه با افرادی كه رژیم غذایی بدون گوشت قرمز دارند در معرض ریسك بالاتر مبتلا شدن به "سرطان دیستال كولون" قرار دارند؛ دیستال كولون بخش انتهایی روده است كه مدفوع در آن تجمع می یابد.
«دی یگو رادا فرناندز»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه لیدز بریتانیا، در این باره می گوید: «تاثیر انواع متفاوت گوشت قرمز و الگوهای رژیم غذایی بر محل سرطان یكی از بزرگ ترین چالش های مطالعه رژیم غذایی و سرطان كلوركتال (راست روده) است.»
در این مطالعه، داده های ۳۲، ۱۴۷ زن از اسكاتلند، ولز و انگلستان مورد بررسی قرار گرفت.
فرناندز در ادامه می افزاید: «مطالعه ما تاكید می كند كه اهمیت رژیم غذایی برای افرادی كه سابقه سرطان كلوركتال در خانواده شان دارند یا می خواهند از مبتلا شدن به سرطان پیشگیری كنند بیشتر مدنظر قرار گیرد.»
مطالعات چندین فاكتور همچون مواد شیمیایی تولیدشده به هنگام پخت گوشت قرمز در دمای بالا و وجود مواد نگهدارنده نظیر نیترات در گوشت های فرآوری شده را در وجود این رابطه دخیل می داند.

1397/01/15
16:08:11
5.0 / 5
24
تگهای خبر: رژیم غذایی , غذا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۱

aroma لینک دوستان آروما

آروما AromaStore

aroma تگهای آروما

aromastore.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آروما محفوظ است

Aroma آروما

فروشگاه آروما استور