راه اندازی آزمایشگاه تشخیص محصولات تراریخته در موسسه صنایع غذایی

راه اندازی آزمایشگاه تشخیص محصولات تراریخته در موسسه صنایع غذایی

آروما: رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از افتتاح آزمایشگاه تشخیص محصولات تراریخته شمال شرق كشور در این موسسه اطلاع داد.


به گزارش آروما به نقل از ایسنا دكتر قدیر رجب زاده در این باره اظهار داشت: این موسسه در جهت مأموریت خود نسبت به دریافت مجوزهای لازم از سازمان غذا و دارو در زمینه تشخیص محصولات تراریخته اقدام نموده است.
وی اضافه كرد: روند رو به رشد جمعیت در جهان، دغدغه امنیت غذایی را افزایش داده، در نتیجه دولت ها به دستكاری ژنتیكی برای تولید غذای بیشتر روی آورده اند و كشورهای آمریكا، چین و استرالیا عمده تولیدكنندگان محصولات تراریخته در جهان محسوب می شوند.
رجب زاده در مورد الزامات تشخیص محصولات تراریخته، تصریح كرد: به دلیل نبود تضمین كافی برای ایمنی مواد غذایی تراریخته و از سویی عدم تایید مضرات احتمالی مصرف این محصولات در مطالعات انجام شده، اجماع نظر در مورد مزایا یا معایب مصرف این محصولات وجود نداشته و بر این اساس دولت مكلف به لیبل گذاری محصولات تراریخته جهت آگاهی بخشی به مصرف كنندگان شده است.
رییس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از افتتاح آزمایشگاه تشخیص محصولات تراریخته شمال شرق كشور اطلاع داد و اظهار داشت: تشخیص محصولات تراریخته و عرضه گزارش به سازمان های نظارتی بعنوان آزمایشگاه همكار همچون اهداف راه اندازی این آزمایشگاه است.
وی با اشاره به اینكه ایران واردكننده محصولات تراریخته بخصوص دانه های روغنی است اظهار داشت: با راه اندازی این آزمایشگاه می توان آزمایشات لازم را بر روی این محصولات انجام داد.



1397/03/20
23:29:41
5.0 / 5
14
تگهای خبر: تولید , غذا , محصولات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳

aroma لینک دوستان آروما

آروما AromaStore

aroma تگهای آروما

aromastore.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آروما محفوظ است

Aroma آروما

فروشگاه آروما استور