یافته محققان سوئدی؛
نوشیدن قهوه به دوری از دیابت كمك می نماید
آروما: پژوهشگران در مطالعه ای جدید دریافتند نوشیدن قهوه می تواند به كاهش ریسك مبتلاشدن به دیابت نوع2 كمك نماید.
به گزارش آروما به نقل از مهر، مطالعه پژوهشگران نشان میدهد شیوه آماده سازی قهوه در تأثیرات سلامت قهوه نقش دارد.
«ریكارد لاندبر»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه اوما سوئد، در این زمینه می گوید: «نتایج ما نشان میدهد مصرف دانه قهوه برای تهیه قهوه موسوم به قهوه تصفیه شده تأثیر مثبتی بر كاهش ریسك ابتلاء به دیابت نوع۲ دارد. درحالیكه قهوه تهیه شده از پودر قهوه موسوم به قهوه جوشیده چنین فایده ای ندارد.»
محققان در پژوهش های خود دریافتند افرادی كه دو یا سه فنجان قهوه تصفیه شده در روز مصرف می كردند در مقایسه با افرادی كه یك فنجان قهوه تصفیه شده در روز می نوشیدند ۶۰ درصد كمتر با احتمال ابتلاء به دیابت نوع۲ روبرو بودند.
مصرف قهوه جوشیده هیچ تأثیری بر ریسك ابتلاء به دیابت در این مطالعه نداشت.
به گفته پژوهشگران، خیلی از افراد به اشتباه فكر می كنند قهوه فقط تأثیر منفی بر سلامت دارد چونكه مطالعات قبلی نشان داده اند كه قهوه جوشیده ریسك بیماری های قلبی و عروقی را به سبب وجود دیترپن بالا می برد.
لاندبر در این زمینه می گوید: «اما مطالعات ما نشان میدهد با تصفیه قهوه، ماده دیترپن آن بوسیله تصفیه گرفته می شود. در نتیجه برای سلامت مفید خواهد بود.»
منبع: آروما
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب