نكات بهداشتی را جدی بگیریم؛
۱۳ نكته كلیدی برای دور ساختن ویروس كرونا از نانوایی ها
آروما: رعایت نكات بهداشتی در پیش گیری از شیوع ویروس كرونا در مشاغلی همچون نانوایی ها كه در ارتباط مستقیم با تغذیه مردم قرار دارند، بسیار مهم می باشد.
به گزارش آروما به نقل از مهر، اصلی ترین راه جلوگیری از انتشار ویروس کرونا، رعایت بهداشت فردی توسط تمامی افراد جامعه است. افراد در هر موقعیت اجتماعی می توانند با رعایت نکات ساده بهداشتی نقشی بسیار مهم در جلوگیری از شیوع این ویروس داشته باشند.
در اینفوگرافی زیر می توانید نکات مهم بهداشتی را که برای پیش گیری از شیوع بیماری باید در نانوایی ها رعایت شود مشاهده کنید.
مهم ترین نکات بهداشتی ضروری در نانوایی ها
۱- آگاهی کارکنان نانوایی از علایم شایع ویروس کرونا (تب، سرفه خشک و تنگی نفس) بسیار ضروری می باشد.
۲- افراد شاغل در نانوایی در صورت داشتن علایم ابتلاء هیچ گاه نباید به محل کار خود مراجعه کنند.
۳- از ورود افراد متفرقه به داخل کارگاه نانوایی باید خودداری شود.
۴- در نانوایی ها یک فروشنده فقط برای ستاندن وجه باید به کار گرفته شود و این فرد به هیچ عنوان نباید با تهیه و توزیع نان در تماس باشد.
۵- تا حد امکان باید از تبادل پول نقد خودداری شود.
۶- نانواها از ماسک و کلاه مناسب استفاده کنند.
۷- شست و شوی مکرر دست نانواها هر نیم ساعت یکبار ضروری می باشد.
۸- تمامی تجهیزات نانوایی و سطوحی که نان روی آن قرار می گیرد به صورت روزانه و پیش از شروع کار ضدعفونی و گندزدایی شود.
۹- تمامی کارکنان نانوایی باید هر روز به حمام بروند و حداقل یکبار در روز لباس خودرا تعویض کنند.
۱۰- باتوجه به ازدحام جمعیت و تشکیل صف های نانوایی مردم نکات بهداشتی را بیشتر رعایت نمایند و در غیر این صورت، نانواها، باید مردم را آگاه کند که فاصله را رعایت نمایند.
۱۱- اگر از رعایت اصول بهداشتی مطمئن نیستید از نان های بسته بندی صنعتی استفاده کنید.
۱۲- اگر در خود علایم بیماری را حس می کنید هیچ گاه برای خرید نان به نانوایی نروید.
۱۳- از دست زدن به نان مشتریان دیگر خودداری کنید.
منبع: آروما
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب