مدیركل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو مطرح كرد
ابلاغ پروتكل مدیریت بیماری كرونا به صنایع غذایی كشور
به گزارش آروما مدیركل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو اظهار داشت: پروتكل الزامات پیشگیری و مدیریت بیماری كرونا به تمامی واحدهای صنعتی خوراكی و آشامیدنی ابلاغ گردیده است.
به گزارش آروما به نقل از مهر، محمدحسین عزیزی، با اشاره به اقدامات انجام شده بمنظور پیش گیری از بروز و شیوع ویروس کرونا ویروس در حوزه محصولات خوراکی، اظهار نمود: بااینکه شواهدی در مورد انتقال ویروس کرونا بوسیله مواد غذایی دیده نشده، اما از زمان شیوع بیماری کرونا در کشور الزامات مورد نیاز بمنظور پیش گیری از شیوع بیماری در میان کارکنان واحدهای تولیدکننده مواد غذایی و آشامیدنی و میزان تأثیرگذاری آن بر سلامت محصول موردبررسی قرار گرفته است. وی ادامه داد: در اسفند ۹۸، مقررات و پروتکل های اجرایی وضع شده توسط سازمان خواروبار و کشاورزی (فائو) و سازمان جهانی بهداشت ابلاغ گردید و اداره کل غذا نیز پروتکل الزامات پیشگیری و مدیریت بیماری را تهیه و بمنظور اجرا، به واحدهای تولیدکننده، مراکز نگهداری (انبارها) و مراکز پخش مرتبط به معاونت های غذا و دارو سراسر کشور ابلاغ نمود. مدیرکل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: رعایت سختگیرانه و تشدید نظارت بر اجرای پروتکل های ابلاغی توسط سازمان غذا و دارو در صنایع غذایی بطور جدی دنبال می شود. وی اشاره کرد: ضمن پیگیری ویژه بمنظور رعایت دستورالعمل های بهداشتی در رابطه با پیش گیری از بیماری کرونا در کشورهای صادر کننده کالا به ایران، دستورالعملی برای اطلاع کشورهای منطقه برای حصول اطمینان از شرایط تولید و حفظ سلامت محصول در تجارت کالاهای غذایی و آشامیدنی تهیه شده است که بوسیله وزارت امور خارجه اطلاع رسانی خواهد شد.
منبع: آروما
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب