محققان می گویند؛

جلوگیری از مبتلا شدن به آب سیاه با تغذیه سالم

جلوگیری از مبتلا شدن به آب سیاه با تغذیه سالم

آروما: پژوهشگران خاطرنشان می کنند که مانند سایر مسائل سلامتی، تغذیه خوب می تواند برای سلامت چشم ها مهم باشد.



به گزارش آروما به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، گلوکوم یا آب سیاه گروهی از بیماری های چشمی است که از راه صدمه به عصب بینایی سبب از دست دادن بینایی می شود. این بیماری دومین عامل اصلی نابینایی است.
میوه ها و سبزیجات منابع خوبی از ویتامین های A و C و همینطور آنتی اکسیدان های لوتئین و زآگزانتین هستند. این ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها می توانند در مقابل فشار اکسایشی در رابطه با صدمه به عصب بینایی و سایر بافت های چشم در گلوکوم نقش محافظتی داشته باشند.
مطالعه ای که شامل ۵۸۴ زن بود نشان داد کسانی که روزانه سه وعده یا بیشتر میوه یا آبمیوه مصرف می کردند، ۷۹ درصد کمتر از کسانی که کمتر از یک وعده میوه یا آبمیوه می نوشیدند، در معرض ابتلاء به گلوکوم بودند.
سبزیجات پهن برگ یکی از آن سبزیجاتی هستند که باید روی آن تمرکز کنید. به قول این محققان، تحقیقات ارتباطی بین مصرف کلم پیچ و اسفناج و کاهش خطر ابتلاء به گلوکوم نشان داده است. خوردن این گروه از سبزی ها با کاهش میزان التهاب، سرطان، بیماری های قلبی و حتی اختلالات چشمی دژنراسیون ماکولا هم مرتبط می باشد.
مغزیجات آجیلی و دانه ها منابع خوبی از ویتامین E هستند که برای سالم نگه داشتن سلول ها و محافظت از آنها در مقابل صدمه رادیکال های آزاد که می توانند به بافت های محافظ شبکیه صدمه برسانند، مهم هستند.
همچنین ماهی ها، بخصوص ماهی سالمون، تن، ساردین و هالیبوت، دارای میزان بالایی از اسیدهای چرب امگا ۳ هستند که فشار چشم در رابطه با گلوکوم را کم می کنند.
بعلاوه مطالعه ای در مجله چشم پزشکی بریتانیا نشان داد افرادی که حداقل یک فنجان چای داغ در روز می نوشند در مقایسه با افرادی که چای مصرف نمی کردند ۷۴ درصد کمتر در معرض خطر گلوکوم بودند.
محققان همینطور مصرف شکلات، موز، آووکادو، دانه کدو تنبل و لوبیا سیاه را به خاطر فواید سلامتی شأن برای چشم پیشنهاد می کنند.
افرادی که هم اکنون مبتلا به گلوکوم هستند باید از غذاهایی که در ابتلاء به سندرم متابولیک، چاقی، مشکلات فشار خون و دیابت نقش دارند اجتناب کنند. رژیم غذایی که به حفظ فشار خون و قند خون طبیعی کمک می نماید به کاهش خطر ابتلاء به گلوکوم هم کمک می نماید.
مصرف کالری سالم و محدود کردن کربوهیدرات ها هم امکان دارد فوایدی برای چشم داشته باشند.



منبع:

1400/10/23
11:46:37
0.0 / 5
35
تگهای خبر: بیماری , پزشك , پزشكی , چای
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳

aroma لینک دوستان آروما

آروما AromaStore

aroma تگهای آروما

aromastore.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آروما محفوظ است

Aroma آروما

فروشگاه آروما استور