از تخمه تا کشمش، مراقب پوسیدگی دندان باشید!
آروما: یک متخصص ترمیمی و زیبایی دندان با هشدار نسبت به عادت های ناصحیح غذایی و رفتاری، تاکید کرد شکستن تخمه با دندان و خوردن مداوم مواد شیرین از مهم ترین عوامل افزایش پوسیدگی به شمار می روند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری مهر، پریسا انتظاری متخصص ترمیمی و زیبایی دندان اظهار داشت: برخی عادات روزمره، بخصوص شکستن تخمه با دندان و مصرف مداوم خوراکیهای شیرین مانند کشمش، می توانند صدمه های جدی به ساختار دندان وارد کنند. وی ادامه داد: یکی از عادت های رایج در میان افراد، شکستن تخمه با دندان است. این رفتار نه تنها باعث ایجاد شیارهای هلالی روی سطح دندان می شود، بلکه با تکرار مداوم، حتی ترمیم های کامپوزیتی هم نمی توانند مانع از تخریب بیشتر شوند. انتظاری افزود: از طرفی، برخی افراد به صورت مداوم در طول روز مشغول خوردن خوراکی هایی مانند کشمش، آلو، بیسکویت یا سایر مواد غذایی شیرین هستند. این رفتار سبب می شود که محیط دهان به صورت پیوسته در معرض قند قرار گیرد، و بزاق فرصت کافی برای تنظیم PH دهان و توقف فرایند پوسیدگی پیدا نکند. به قول وی؛ برای حفظ سلامت دندان ها، از شکستن تخمه با دندان پرهیز شود و همینطور میان وعده ها به شکل محدود و با رعایت فواصل زمانی مصرف شوند تا دهان بتواند تعادل طبیعی خویش را حفظ کند.
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب