محققان دانماركی پی بردند؛

مصرف قهوه باعث كاهش ریسك سنگ كیسه صفرا می شود

مصرف قهوه باعث كاهش ریسك سنگ كیسه صفرا می شود

به گزارش آروما محققان دریافتند نوشیدن قهوه به كاهش ریسك مبتلا شدن به سنگ صفرا كمك می نماید.


به گزارش آروما به نقل از مهر، محققان دانشگاه كپنهاگ دانمارك اعلام می كنند مصرف زیاد قهوه باعث محافظت در مقابل بیماری كیسه صفرا می شود. محققان با مطالعه ۱۰۴، ۴۹۳ فرد دریافتند افرادی كه بیشتر از ۶ فنجان قهوه در روز می نوشیدند در مقایسه با افرادی كه قهوه نمی نوشیدند، ۲۳ درصد كمتر با احتمال ابتلاء به سنگ صفرا روبرو بودند. طبق نتایج این مطالعه، نوشیدن یك فنجان قهوه اضافی در روز با ۳ درصد كمتر خطر ابتلاء به سنگ صفرا مرتبط می باشد. همینطور افرادی كه دارای گونه های ژنتیكی خاص در رابطه با افزایش مصرف قهوه هستند هم با خطر كمتر ابتلاء به سنگ صفرا مواجه بودند. محققان معتقدند كه چندین مكانیسم به دنبال مصرف قهوه منجر به پیش گیری از تشكیل سنگ صفرا می شود كه باید موردمطالعه بیشتر قرار گیرد.

1398/06/25
19:40:30
5.0 / 5
4579
تگهای خبر: بیماری , دانشگاه , رنگ , قهوه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۴

aroma لینک دوستان آروما

آروما AromaStore

aroma تگهای آروما

aromastore.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آروما محفوظ است

Aroma آروما

فروشگاه آروما استور