در گفت وگو با مهر مطرح شد؛

اصول بهداشتی مصرف مواد غذایی در راهپیمایی اربعین

اصول بهداشتی مصرف مواد غذایی در راهپیمایی اربعین

به گزارش آروما یك متخصص تغذیه با اشاره به رعایت اصول بهداشتی در اجتماع بزرگ راهپیمایی اربعین به عرضه نكاتی درمورد مصرف مواد غذایی از مواكب در طول مسیر راهپیمایی پرداخت.



خبرگزاری مهر؛ گروه سلامت: با نزدیك شدن به اربعین حسینی سیل عاشقان و مشتاقان زیارت آن حضرت از گوشه و كنار ایران و سایر كشورها خویش را به یكی از مرزهای خروجی رسانده و وارد كشور عراق می شوند. یكی از مسائل مهم اجتماع بزرگ راهپیمایان اربعین حسینی است كه فاصله شهر نجف تا كربلا را به پیاده روی می پردازند.
در این مسیر مواكب و مجتمع های بسیاری آماده خدمت رسانی و پذیرایی از زوار امام حسین (ع) هستند اما زوار همواره باید نسبت به رعایت نكات بهداشتی در مصرف وعده های غذایی دریافتی از مواكب توجه كافی داشته باشند.
دكتر سیدعلی كشاورز، متخصص تغذیه در گفت و گو با خبرنگار مهر در مورد رعایت نكات بهداشتی در اجتماع بزرگ راهپیمایی اربعین اظهار داشت: با عنایت به شرایط جوی كشور عراق و گرمای هوای این منطقه زوار همواره باید نسبت به دریافت مایعات توجه داشته باشند و به علت مبتلا شدن به بیماری هایی مثل اسهال و استفراغ از آب های معدنی و بهداشتی برای این منظور استفاده نمایند.
كشاورز درمورد غذای مصرفی هم بیان كرد: معمولاً غذای بیشتر زوار از راه كاروان ها و یا مراكز مطمئنی تأمین می شود؛ لازم به ذكر است زوار از مصرف غذا در مواكبی كه نكات بهداشتی در آن رعایت نمی گردد، بپرهیزند چون كه گرمای هوای عراق می تواند عامل مسمومیت خیلی از غذاها باشد.
وی با اشاره به اینكه زوار از حمل هر گونه غذا همراه خود خودداری كرده اظهار نمود: زوار باید از مصرف هر گونه غذای چرب و سرخ كردنی بپرهیزند و در صورت در دسترس نبودن مواكب برای دریافت غذا مبادرت به مصرف نان و پنیر كه از تمامی غذاها سالم تر است كنند.
وی در ادامه بیان كرد: معمولاً كاروان هایی كه افرادی را برای این سفر به عراق می برند از قبل مبادرت به مشخص كردن مواكب و رستوران هایی برای صرف غذا خواهند كرد؛ و بهداشت رستوران ها و مواكب از هر نظر بررسی می شود.
این متخصص تغذیه با اشاره به آلودگی های ویروسی و تغییرات آب و هوایی تصریح كرد: با عنایت به تغییرات جوی زوار بعد از دریافت هر گونه غذا و یا مواد خوراكی بلافاصله در همان وعده مبادرت به مصرف آن كنند و از نگهداری آن خودداری كرده.
كشاورز در آخر با اشاره به اینكه نوشیدنی ها و غذاهای رایگانی در طول این مسیر از راه مواكب در اختیار زوار قرار می گیرد بیان كرد: زوار همواره باید به این نكته توجه نمایند كه در هر موكب و یا خانه ای مبادرت به مصرف غذا و یا مواد خوراكی نكنند؛ گفتنی است كه تمامی نكات بهداشتی در این زمان با دقت كافی رعایت می شود، اما زوار همواره باید جوانب احتیاط را رعایت نمایند.

1398/07/30
09:57:45
5.0 / 5
16
تگهای خبر: برند , بهداشت , بیماری , رنگ
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳

aroma لینک دوستان آروما

آروما AromaStore

aroma تگهای آروما

aromastore.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آروما محفوظ است

Aroma آروما

فروشگاه آروما استور