محققان هشدار می دهند؛

مصرف زیاد گوشت قرمز با افزایش خطر بیماری كبد چرب همراه است

مصرف زیاد گوشت قرمز با افزایش خطر بیماری كبد چرب همراه است

آروما: مطالعه جدید نشان داده است رژیم غذایی سرشار از گوشت علاوه بر ارتباط با بیماری هایی نظیر سرطان، صدمه به سلامت قلب و افزایش كلسترول و فشارخون با افزایش ریسك بیماری كبدی هم مرتبط می باشد.


به گزارش آروما به نقل از مهر، محققان دریافتند افزایش مصرف گوشت قرمز یا فرآوری شده ممكن است خطر مبتلا شدن به بیماری كبد چرب غیرالكلی را افزایش دهد. «شیرا زلبر ساگی»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «كبد چرب غیرالكلی بعنوان جزء كبدی سندرم متابولیك، همراه با مقاومت به انسولین و التهاب بعنوان عوامل كلیدی در پاتوفیزیولوژی آن تلقی می شوند.» محققان اذعان می كنند افرادی كه گوشت قرمز زیاد مصرف می كنند عموما مردان جوان هستند و دارای شاخص توده بدنی بالاتر، مصرف كالری بیشتر و الگوی متابولیكی بدتری هستند. همینطور افرادی كه مقادیر زیاد گوشت قرمز با شیوه پخت نامناسب همچون سرخ شده یا كباب شده مصرف می كنند، دارای میزان بالا HCA (آمین های هتروسایكلیك) هستند و از اینرو بیشتر در معرض مبتلا شدن به مقاومت انسولین قرار دارند. زلبر ساگی در ادامه عنوان می كند: «سبك زندگی ناسالم غربی نقش اساسی در مبتلا شدن و پیشرفت بیماری كبد چرب دارد چراكه عموما با عدم تحرك فیزیكی و مصرف بالا فروكتوز و چربی اشباع شده همراه است.» این مطالعه شامل ۳۵۷ شركت كننده در رده سنی ۴۰ تا ۷۰ سال بود.

1397/01/11
15:05:58
5.0 / 5
56
تگهای خبر: بیماری , سلامت , غذا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳

aroma لینک دوستان آروما

آروما AromaStore

aroma تگهای آروما

aromastore.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آروما محفوظ است

Aroma آروما

فروشگاه آروما استور