رئیس دبیرخانه شورای عالی امنیت غذایی مطرح كرد؛
بررسی چالش های سلامت فرآورده ها و محصولات تراریخته در كشور
به گزارش آروما رئیس دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی، به طرح چالش های پیش روی فرآورده ها و محصولات تراریخته در كشور پرداخت.
به گزارش آروما به نقل از مهر، علی دل پیشه، در اولین نشست كمیته ملی بررسی محصولات و فرآورده های تراریخته، با اشاره به جایگاه دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی، مبتنی بر سیاستگذاری برای ارتقای سلامت و امنیت غذایی و سلامت مواد غذایی صادراتی و وارداتی، اظهار داشت: این نشست با عنایت به استفاده و بهره برداری روز افزون از محصولات و فرآورده های تراریخته در تولیدات گیاهی و دامی، هورمون ها و نهاده های دامی و دستور وزیر بهداشت در خصوص پیگیری مساله تشكیل شده است. رئیس دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی در ادامه با اشاره به اینكه ظرفیت های تشخیصی محصولات و فرآورده های تراریخته در كل كشور محدود است، تصریح كرد: پایش های اقلام وارداتی نیازمند مراقبت بیشتر و سازمان یافته تر است. دل پیشه افزود: اطلاع رسانی و برچسب گذاری همچون چالش هاست و از سویی تبعات سلامتی و آثار در رابطه با نتایج سلامت كوتاه و بلندمدت در مصرف این گروه مواد در سبد غذایی خانوار مشخص نمی باشد. رئیس دبیرخانه شورایعالی سلامت با تاكید بر لزوم تصمیم گیری در این زمینه اظهار داشت: بدین منظور و برای هم اندیشی و رایزنی در مورد محصولات و فرآورده های تراریخته از بعد امنیت غذایی، این كمیته تشكیل شده است. دل پیشه یاد آور شد: بررسی سهم محصولات و فرآورده های تراریخته در واردات و تولید داخل، امكانات و روش های تشخیصی محصولات و فرآورده ها و نهاده های تراریخته در كشور، تبعات سلامت و ارزیابی خطر انسانی، گیاهی و دامی در زنجیره غذایی و سبد غذایی خانوار از دستور كار اولین نشست كمیته بود كه مورد بحث و تبادل نظر حاضران قرار گرفت.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب