محققان اذعان می كنند؛
مصرف ماهی در طول حاملگی برای جنین پرفایده است
آروما: مطالعه جدید نشان میدهد مصرف متعادل ماهی در طول حاملگی مفید می باشد.
به گزارش آروما به نقل از مهر، ماهی منبع اصلی اسیدهای چرب اُمگا ۳ است كه برای رشد جنین مهم می باشد. اما برخی ماهی ها نظیر شمشیرماهی، كوسه و ماهی خال مخالی، حاوی میزان بالا جیوه هستند كه می تواند سبب لطمه نورولوژیكی شود.
مطالعه جدید شامل ۸۰۵ جفت مادر و فرزند در ۵ كشور اروپایی بود. در طول حاملگی از زنان در مورد میزان مصرف ماهی شأن سوال پرسیده شد و آزمایش جیوه از آنها بعمل آمد.
زمانیكه كودكان در سنین بین ۶ تا ۱۲ سال بودند، سلامت متابولیكی شأن ارزیابی شد. سلامت متابولیك شامل شاخصهای نظیر اندازه دوركمر، فشارخون و میزان كلسترول بود.
محققان دانشگاه كالیفرنیا جنوبی دریافتند كودكانی كه مادرشان در زمان حاملگی یك تا سه بار در هفته ماهی خورده بود در مقایسه با كودكانی كه مادرشان كمتر از یك دفعه در هفته ماهی مصرف كرده بود، سلامت متابولیكی بهتری داشتند.
اما پژوهشگران عنوان كردند در صورت مصرف بیش از سه وعده ماهی در هفته، فواید آن كاهش پیدا می كند.
دكتر «لدا چاتزی»، عضو تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «زنان حامله باید یك تا سه وعده در هفته ماهی مصرف كنند و مصرف بیش از آن سفارش نمی گردد چونكه احتمال آلودگی ماهی با جیوه و سایر آلاینده های اُرگانیك وجود دارد.»
محققان بر انجام مطالعات بیشتر دراین زمینه تاكید دارند.
منبع: آروما
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب