توصیه های نوروزی؛

مسافران از سلامت غذاهای رستورانی مطمئن شوند

مسافران از سلامت غذاهای رستورانی مطمئن شوند

آروما: اگر مایل هستید در رستوران های بین راهی غذا بخورید، باید به چند نکته توجه کنید.


به گزارش آروما به نقل از مهر، خوردن غذا در رستوران های بین راهی، به اندازه غذاهای خانگی که تهیه کرده اید، قابل اطمینان نیستند. بنابراین، در هنگام رفتن به این قبیل رستوران ها، می بایست چند نکته را مورد توجه قرار داد. - بجای سالاد که احتمال آلودگی آن زیاد است، ماست بخورید. انواع آلودگی های انگلی و میکروبی با مصرف سبزی ها و سالاد آلوده به بدن منتقل می شوند. یک راه ساده و مطمئن این است که از منزل با خود گوجه فرنگی، خیار و لیموترش شسته شده همراه داشته باشید و در رستوران در کنار غذایی که سفارش می دهید، از گوجه فرنگی و خیار خرد شده که همراه خود دارید استفاده کنید. - مصرف سس مایونز و سایر سس های چرب از نظر تغذیه ای بطور کلی سفارش نمی شوند. مخصوصاً در طول سفر از مصرف سس مایونز یا سس های خامه ای جدا خودداری کنید. می توانید با مخلوط ماست، آبلیمو، کمی نمک و فلفل و در صورت امکان کمی روغن زیتون یک سس سالم برای سالاد تهیه کنید. - غذاهایی را در رستوران سفارش دهید که سس، ادویه و چاشنی زیادی نداشته باشند. گاهی ممکنست در رستوران ها به غذاهای کهنه و مانده مقدار زیادی سس و چاشنی اضافه کنند که تغییر رنگ و طعم نامطبوع ناشی از فساد غذا مشخص نشود. - اگر کباب برگ یا جوجه کباب سفارش می دهید، تاکید کنید که کاملاً پخته شود تا در صورت وجود آلودگی اولیه، در اثر حرارت کافی از بین برود. کباب کوبیده و همبرگر یا هر غذای دیگری که در رستوران با گوشت چرخ کرده تهیه می شود، به طور معمول حاوی مقدار زیادی چربی هستند و به همین دلیل، احتمال فسادپذیری آنها زیاد است. ضمن این که این نوع غذاها به طور معمول آنقدر حرارت نمی بینند که به اصطلاح مغز پخت شوند. بدین سبب احتمال آلودگی میکروبی و انگلی با خوردن این غذاها که خوب پخته نشده اند، زیاد است. - در رستوران حتما همراه با غذایی که میل می کنید، از ماست (کم چرب و پاستوریزه)، لیموترش یا آبلیمو استفاده کنید. با مصرف این ها دستگاه گوارش اسیدی می شود و در نتیجه، از رشد و تکثیر میکروب ها در دستگاه گوارش و در نتیجه مسمومیت غذایی جلوگیری می شود. - بجای نوشابه های گازدار، همراه با غذا دوغ کم نمک و بدون گاز سفارش دهید. نوشابه های گازدار حاوی مقدار زیادی قند هستند. یک قوطی ۳۰۰ میلی لیتری نوشابه در حدود ۲۸ گرم (تقریباً دو قاشق غذاخوری پُر) شکر دارد و مقدار زیادی کالری وارد بدن می کند که نتیجه اش اضافه وزن و چاقی است. - ممکنست بگویید از نوشابه های بدون قند یا رژیمی استفاده می نماییم، ولی باید بدانید که حتی نوشابه های بدون قند هم حاوی مقادیر زیادی فسفات هستند که از جذب کلسیم غذا که برای استواری استخوان ها لازمست، جلوگیری می کند و نتیجه اش در دراز مدت پوکی استخوان خواهد بود.


منبع:

1402/01/09
09:14:25
0.0 / 5
210
تگهای خبر: دستگاه , رنگ , سلامت , غذا
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۱

aroma لینک دوستان آروما

آروما AromaStore

aroma تگهای آروما

aromastore.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آروما محفوظ است

Aroma آروما

فروشگاه آروما استور