یک رژیم غذایی برای افزایش طول عمر
آروما: یک رژیم غذایی شامل مصرف روزانه انواع چای، توت ها، سیب، پرتقال یا انگور ممکنست خطر مرگ سریع را کم کند و به افزایش طول عمر کمک نماید.
به گزارش آروما به نقل از ایسنا، یک بررسی جدید که در مجله «نیچر فود» (Nature Food) انتشار یافت، نتیجه گیری می کند افرادی که طیف متنوعی از مواد غذایی سرشار از مولکول های فلاونوئیدی مصرف می کنند، ممکنست برای مبتلاشدن به بیماریهای مزمن با خطر کمتری روبرو باشند و احتمال بیشتری وجود داشته باشد که طولانی تر عمر کنند.
دانشمندان همچون متخصصانی از دانشگاه کویینز بلفاست، می گویند که مصرف منابع غذایی حاوی فلاونوئیدها مانند چای، توت ها، شکلات تلخ و سیب ها می تواند از بروز بیماری هایی مانند دیابت نوع ۲، سرطان، بیماریهای قلبی و بیماریهای عصبی پیشگیری کند.
«ایدین کسیدی» توضیح می دهد: از مدت ها قبل می دانستیم که مصرف بیشتر فلاونوئیدهای رژیمی که زیست فعال های قوی و طبیعی در خیلی از غذاها و نوشیدنی ها به شمار می روند، می تواند خطر مبتلاشدن به بیماریهای قلبی، دیابت نوع ۲ و نیز بیماریهای مغزواعصاب مانند پارکینسون را کم کند.
وی ادامه داد: همین طور برمبنای داده های آزمایشگاهی و مطالعات بالینی می دانیم که فلاونوئیدهای مختلف به شیوه های متفاوتی عمل می کنند؛ برخی به بهبود فشار خون کمک می کنند، برخی دیگر در کنترل سطح کلسترول نقش دارند و التهاب را کم می کنند.
به گزارش ایندیپندنت، مولکول های فلاونوئیدی در بلوبری ها، توت فرنگی ها، پرتقال ها، سیب ها، انگورها و همین طور چای و شکلات تلخ به وفور یافت می شوند.
«بنجامین پارمنتر»، یکی دیگر از نویسندگان این مقاله، می گوید: مصرف روزانه حدود ۵۰۰ میلی گرم فلاونوئید با کاهش ۱۶ درصدی خطر مرگ ومیر ناشی از همه علت ها و همین طور کاهش ۱۰ درصدی خطر بیماریهای قلبی عروقی، دیابت نوع ۲ و بیماریهای تنفسی مرتبط بود. این مقدار تقریباً معادل فلاونوئیدی است که در دو فنجان چای یافت می شود.
این مطالعه که شامل پیگیری بالاتر از ۱۲۰ هزار نفر در بازه سنی ۴۰ تا ۷۰ سال به مدت بالاتر از یک دهه بود، اولین پژوهشی است که نشان میدهد مصرف طیفی متنوع از فلاونوئیدها نسبت به مصرف فقط مقدار زیاد آنها، سودمندتر است.
این یافته ها نشان می دهند که مصرف بیشتر و متنوع تر مواد غذایی حاوی فلاونوئید در مقایسه با زمانی که این ترکیب از یک منبع منفرد دریافت شود، می تواند بیماریها را بیشتر کم کند.
این مطالعه با باور رایج بر اساس این که خوردن غذاهای رنگارنگ برای حفظ سلامت مفید می باشد، هم راستاست.
«تیلمان کوهن»، نویسنده این مقاله می گوید: خوردن میوه ها و سبزیجات در رنگ های متنوع همچون آن هایی که سرشار از فلاونوئیدند، سبب می شود به احتمال بیشتری ویتامین ها و مواد مغذی ضروری جهت حفظ سبک زندگی سالم را دریافت کنید.
دکتر کسیدی می گوید: این نتایج پیام روشنی برای بهداشت عمومی است و نشان می دهند که تغییرات ساده و قابل دستیابی در رژیم غذایی، مانند نوشیدن بیشتر چای و خوردن بیشتر توت ها و سیب ها می تواند به افزایش تنوع و میزان مصرف مواد غذایی سرشار از فلاونوئیدها کمک نماید و احتمالاً در درازمدت، وضعیت سلامتی را بهبود ببخشد.
منبع: aromastore.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب