رئیس همایش غذاهای فراسودمند؛

پروبیوتیك ها باعث مهار بیماری ها می شوند

پروبیوتیك ها باعث مهار بیماری ها می شوند

آروما: رئیس چهارمین همایش بین المللی پروبیوتیك و غذاهای فراسودمند، اظهار داشت: پروبیوتیك ها باعث مهار بیماری های مختلف می شوند.


به گزارش آروما به نقل از مهر، دكتر مریم تاج آبادی ابراهیمی در آستانه برگزاری این همایش، اظهارداشت: این سمپوزیوم هر سال در یكی از كشورهای آسیایی برگزار می گردد و روسای انجمن های علمی و متخصصین از ۱۲ كشور آسیایی در این سمپوزیوم حضور خواهند داشت.رئیس انجمن پروبیوتیك و غذاهای فراسودمند ایران ادامه داد: ایران میزبان این سمپوزیوم است و انجمن پروبیوتیك و غذاهای فراسودمند بعنوان عضو هیئت مدیره این فدراسیون با همكاری ستاد توسعه فناوری و سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج كشاورزی با حمایت سازمان ها و انجمن های علمی كشور، برگزار كننده این رویداد علمی است. وی تصریح كرد: پروبیوتیك ها با استفاده از جایگزینی یا مستقر شدن در بخشی از بدن میزبان، تغییراتی تولید می كنند كه سبب اعمال اثرات مفید همچون مهار بیماری های مختلف، كنترل سرطان، تعدیل سیستم ایمنی، برسلامتی میزبان می شوند. تحقیقات نشان داده است پروبیوتیك ها با استفاده از مكانیزم های مختلف تاثیرات قابل توجهی بر روی سلامت دارند.تاج آبادی ابراهیمی ادامه داد: امروزه به خصوص در كشورهای پیشرفته دامنه تحقیقات روی پروبیوتیك ها بسیار متنوع شده و محصولات تجاری با ارزشی با استفاده از پروبیوتیك ها در بازارهای جهانی معامله می گردد. در ایران به دلیل تنوع بالای محصولات تخمیری سنتی جداسازی پروبیوتیك ها از این محصولات مثل پنیرهای سنتی یا ترخینه بسیار مثمر ثمر بوده است.عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی در پاسخ به این پرسش كه تفاوت پروبیوتیك ها با پری بیوتیك ها چیست، اظهار نمود: تفاوت پروبیوتیك ها و پری بیوتیك ها در این است كه پروبیوتیك ها گونه های باكتری غیربیماری زایی هستند كه وارد بدن می شوند در حالیكه پری بیوتیك ها سبب تحریك و افزایش فلور روده ای می شوند كه از قبل در بدن وجود دارد.وی اضافه كرد: هم اكنون فرآورده های لبنی مثل شیر، انواع پنیر، دوغ، ماست نوشیدنی، ماست سفت و هم زده، بستنی، خامه ترش، بهترین گزینه برای افزودن پروبیوتیك هستند. امروزه تولید محصولات غذایی بر پایه غلات به خصوص در كشورهای اروپایی و آمریكایی گسترش روز افزونی داشته است.تاج آبادی ابراهیمی با عنوان این مطلب كه فرآورده های غذایی پروبیوتیك بیش از ۶۰ درصد بازار فرآورده های فراسودمند را به خود اختصاص داده اند، ادامه داد: بر مبنای استاندارد سازمان بهداشت جهانی و سازمان غذا و داروی آمریكا، تعداد پروبیوتیك ها در ماده غذایی حامل آن، در لحظه مصرف حداقل باید cfu/g ۱۰۷-۱۰۶ باشد.رئیس چهارمین همایش بین المللی پروبیوتیك و غذاهای فراسودمند، اظهار داشت: پروبیوتیك ها میكروارگانیسم های زنده ای هستند كه می توانند كیفیت حیات میزبان را بهبود بخشند. امروزه صنعت پروبیوتیك در دنیا با سرعت زیادی در حال پیشرفت است و محصولات تجاری مختلفی بر پایه پروبیوتیك تولید می گردد. در ایران هم اخیرا استفاده از پروبیوتیك ها مورد توجه قرار گرفته است و شركت های زیادی آغاز به فعالیت در این زمینه كرده اند. سیاست تولید كنندگان داخلی بر این اصل استوار است تا محصولاتی با كیفیت و در شان مصرف كنندگان، عرضه نماید.ششمین سمپوزیوم بین المللی فدراسیون انجمن های آسیایی باكتری های اسیدلاكتیك و چهارمین همایش بین المللی پروبیوتیك و غذاهای فراسودمند، از ۱۵ الی ۱۷ اردیبهشت ۹۷ در مركز همایش های سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج كشاورزی برگزار می شود.

1397/02/09
23:13:59
5.0 / 5
5169
این مطلب را می پسندید؟
(2)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳

aroma لینک دوستان آروما

آروما AromaStore

aroma تگهای آروما

aromastore.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آروما محفوظ است

Aroma آروما

فروشگاه آروما استور