محققان می گویند؛
پروتئین شیر باعث تسكین عوارض جانبی شیمی درمانی می گردد
آروما: نتایج مطالعه اخیر نشان داده است پروتئین موجود در شیر موسوم به لاكتوفرین می تواند باعث تسكین عوارض جانبی شیمی درمانی شود.
به گزارش آروما به نقل از مهر، حس بویایی و سایر درمان های سرطان می تواند باعث نابودی جوانه های زبان و حس بویایی شود در نتیجه فرد تحت شیمی درمانی از درك طعم و لذت بردن از غذا محروم می گردد. به مرور زمان این ناهنجاری طعم و بو می تواند باعث از بین رفتن اشتها و رفتارهای بی اشتهایی شود و توانایی بیمار را در بهبود از بیماری تضعیف كند.
«دانكن»، یكی از سرپرست های تیم تحقیق، در این باره می گوید: «علامت شایع در بیماران تحت شیمی درمانی، تولید طعم فلزی همراه با مصرف غذا یا بدون مصرف غذاست. این ناهنجاری ساعت ها، هفته ها یا حتی ماه ها پس از درمان باقی می ماند.»
در نتیجه، بیماران مبتلا به سرطان دچار بی اشتهایی، كاهش وزن، افسردگی، و سوءتغذیه می شوند و همه این ها در روند بهبود مضر هستند.
دانكن در ادامه می افزاید: «تحقیق ما نشان داده است مصرف روزانه مكمل لاكتوفرین باعث تحریك تغییراتی در الگوی پروتئین بزاق در بیماران مبتلا به سرطان می گردد. تغییراتی كه امكان دارد در كمك به حفظ جوانه های زبان و درك بو سودمند باشد.»
محققان تاكید می كنند مصرف روزانه مكمل رژیمی لاكتوفرین می تواند باعث كاهش ناهنجاری های طعم و بو در خیلی از بیماران شود، در نتیجه با لذت بردن از طعه غذایشان روند بهبودشان تسریع شود.
محققان همینطور عنوان می كنند مصرف مكمل لاكتوفرین می تواند باعث افزایش تجلی پروتئین های ایمنی بزاق شود كه امكان دارد به كاهش فشار اكسایشی و عوارض جانبی ناشی از آن كمك نماید. همینطور عفونت های دهانی نظیر برفك را هم از بین می برد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب