سازمان غذا و داروی آمریكا اعلام كرد؛
راه های كاهش مصرف نمك
آروما: بدن انسان برای كمك به حفظ توازن در مایعات بدن نیاز به نمك دارد.
به گزارش آروما به نقل از مهر، محققان آگهی می دهند مصرف بیش از حد نمك سبب احتباس مایعات بدن و افزایش فشارخون می شود. طبق اعلام سازمان غذا و دارو آمریكا، حدود ۷۵ درصد نمك مصرفی ناشی از مصرف غذاهای فرآوری شده است. این سازمان، نكات زیر را برای كاهش مصرف نمك سفارش می كند: - مصرف بیشتر میوه و سبزیجات تازه. - مصرف غذاهای سرشار از پتاسیم نظیر سبزیجات پهن برگ و موز. پتاسیم می تواند به كاهش تأثیر سدیم بر فشارخون كمك نماید. - استفاده از ادویه به جای نمك در طعم داركردن غذاها. - تمایل به مصرف میان وعده های بدون نمك. - خواندن برچسب مواد خوراكی از لحاظ میزان سدیم و مصرف خوراكی های با میزان كمتر سدیم.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب