محققان ژاپنی می گویند؛

مصرف صبحگاهی پروتئین تأثیر بیشتری در عضله سازی دارد

مصرف صبحگاهی پروتئین تأثیر بیشتری در عضله سازی دارد

آروما: به قول محققان، زمان مصرف پروتئین به منظور عضله سازی بسیار مهم می باشد.



به گزارش آروما به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز تودی، مطالعات محققان دانشگاه واسدا ژاپن نشان داده است مصرف پروتئین در اوایل روز منجر به رشد عضلانی بیشتر می شود.
پروفسور «شیگنوبو شیباتا»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «به طور معمول برای انسان، پروتئین دریافتی در وعده صبحانه به صورت متوسط حدود ۱۵ گرم است که کمتر از آنچه در وعده شام مصرف می نماییم، یعنی تقریباً ۲۸ گرم است. یافته های ما به شدت از تغییر این روال و مصرف پروتئین بیشتر در هنگام صبحانه یا میان وعده بامداد پشتیبانی می کند.»
در حالی که تحقیقات قبلی از آن حکایت می کند که خوردن پروتئین در وعده صبحانه و ناهار امکان دارد سبب رشد بیشتر عضلات شود، این مطالعه این پدیده را با دقت بیشتری بررسی می کند.
محققان در بررسی های خود مشاهده نمودند خانمهایی که پروتئین خویش را در اوایل روز دریافت نمودند، شاخص توده عضلانی اسکلتی و استقامت شان به صورت قابل توجهی بالاتر بود.
این مطالعه پیشنهاد می دهد بهتر است مقادیر بیشتر پروتئین در صبحانه به جای مقدار بیشتر در وعده شام مصرف شود.

1400/05/13
12:00:55
0.0 / 5
489
تگهای خبر: دانشگاه , رنگ
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۱

aroma لینک دوستان آروما

آروما AromaStore

aroma تگهای آروما

aromastore.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آروما محفوظ است

Aroma آروما

فروشگاه آروما استور