محققان استرالیایی می گویند؛
فرقی بین مصرف شیر پرچرب و کم چرب برای کودکان وجود ندارد
نتایج یک پژوهش جدید نشان داده است که لبنیات پرچرب به اندازه کم چرب برای بچه ها مفید می باشد.
به گزارش آروما به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، نتایج تحقیقات دانشگاه ادیت کووان استرالیا نشان میدهد سفارش های بهداشت عمومی فعلی که سفارش می کند کودکان بالای دو سال از محصولات لبنی کم چرب استفاده کنند، ممکنست نیاز به تجدیدنظر داشته باشد.
در این مطالعه طی یک دوره سه ماهه، ۴۹ کودک سالم ۴ تا ۶ ساله بطور تصادفی بجای لبنیات معمولی، لبنیات کم چرب یا پرچرب دریافت نمودند.
برای نخستین بار، پژوهشگران چاقی، ترکیب بدن، فشارخون و نشانگرهای زیستی کودکان را بطور جامع اندازه گیری کردند تا اثرات مصرف لبنیات را بر آنها زیر نظر بگیرند.
پروفسور «ترز اوسالیوان»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «یافته ها تفاوت قابل توجهی بین چاقی یا سلامت قلب و عروق در دو گروه نشان نداد.»
وی در ادامه اضافه کرد: «قبلا تصور می شد که کودکان خردسال به سبب میزان کمتر چربی های اشباع شده و چگالی کمتر انرژی بهتر است از محصولات لبنی کم چرب استفاده نمایند تا به نوبه خود به جلوگیری از چاقی و خطر در رابطه با بیماریهای قلبی عروقی کمک نماید.»
به گفته وی، «نتایج ما نشان میدهد که کودکان سالم می توانند با خیال آسوده محصولات لبنی پرچرب را بدون نگرانی از چاقی یا اثرات نامطلوب قلبی مصرف کنند.»
با در نظر گرفتن نتایج فعلی و تحقیقات قبلی، پژوهشگران اذعان دارند که تجدیدنظر در آینده در مورد دستورالعمل های رژیم غذایی باید سفارش کند که کودکان دو ساله و بالاتر می توانند از لبنیات پرچرب یا کم چرب استفاده کنند.
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب