محققان استرالیایی می گویند؛

نوشیدن قهوه ریسک مبتلا شدن به آلزایمر را می کاهد

نوشیدن قهوه ریسک مبتلا شدن به آلزایمر را می کاهد

به گزارش آروما نتایج یک تحقیق طولانی مدت نشان داده است که نوشیدن مقادیر زیاد قهوه امکان دارد احتمال مبتلا شدن به بیماری آلزایمر را کم کند.



به گزارش آروما به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، محققان دانشگاه ادیت کوان استرالیا در مطالعه ای به بررسی این مورد پرداختند که آیا مصرف قهوه بر میزان زوال شناختی بیشتر از ۲۰۰ استرالیایی در طول یک دهه تاثیر گذاشته است یا خیر.
دکتر «سامانتا گاردنر»، محقق اصلی این مطالعه، اظهار داشت: «نتایج نشان داد که بین قهوه و چندین نشانگر مهم در رابطه با بیماری آلزایمر ارتباط وجود دارد.»
او اظهار داشت: «ما دریافتیم شرکت کنندگانی که هیچ اختلالی در حافظه نداشتند و در ابتدای مطالعه مصرف قهوه شان بیشتر بود، با خطر کمتر مبتلا شدن به اختلالات شناختی خفیف که اغلب پیش از بیماری آلزایمر روی می دهد، یا مبتلا شدن به بیماری آلزایمر در طول مطالعه روبرو بودند.»
محققان دریافتند نوشیدن قهوه بیشتر نتایج مثبتی در ارتباط با حوزه های خاصی از عملکرد شناختی، بخصوص عملکرد اجرایی که شامل برنامه ریزی، خودکنترلی و توجه است، داشت.
همچنین به نظر می آید مصرف بیشتر قهوه با کُند کردن روند تجمع پروتئین آمیلوئید در مغز، عاملی کلیدی در ایجاد بیماری آلزایمر، مرتبط می باشد.
دکتر گاردنر در ادامه اضافه کرد: «اگرچه تحقیقات بیشتری در این حوزه مورد نیاز است، اما این مطالعه دلگرم کننده بود چونکه نشان داد نوشیدن قهوه می تواند راهی آسان جهت کمک به تاخیر در شروع بیماری آلزایمر باشد.»
به گفته وی، «این نوشیدنی می تواند بخصوص برای افرادی که در معرض خطر زوال شناختی هستند اما هیچ علامتی ندارند، مفید باشد.»
محققان معتقدند امکان دارد بتوان بعضی از دستورالعمل های روشنی را ایجاد کرد که افراد می توانند در میانسالی از آنها پیروی کنند و این امر بتواند تأثیری پایدار داشته باشد.
دکتر گاردنر اظهار داشت: «اگر متوسط فنجان قهوه ای که در خانه تهیه می شود ۲۴۰ گرم باشد، افزایش آن به دو فنجان در روز می تواند به صورت بالقوه زوال شناختی را تا ۸ درصد بعد از ۱۸ ماه کم کند.»
«همچنین میتوان شاهد کاهش ۵ درصدی تجمع آمیلوئید در مغز در همان دوره زمانی بود.»
در بیماری آلزایمر، آمیلوئید با تجمع در کنارهم، پلاک هایی را تشکیل می دهد که برای مغز سمی هستند.
محققان هنوز به صورت دقیق مشخص نکرده اند که کدام ترکیبات قهوه در تأثیرات مثبت آن بر سلامت مغز نقش دارند.


منبع:

1400/09/11
23:42:05
0.0 / 5
626
تگهای خبر: بیماری , دانشگاه , رنگ , سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳

aroma لینک دوستان آروما

آروما AromaStore

aroma تگهای آروما

aromastore.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آروما محفوظ است

Aroma آروما

فروشگاه آروما استور