محققان می گویند؛

مارگارین سالم تر از کره برای سلامت نیست

مارگارین سالم تر از کره برای سلامت نیست

پژوهشگران برای حفظ سلامت قلب، سفارش هایی برای محدود کردن مصرف چربی های اشباع شده دارند.



به گزارش آروما به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، «سیسیلی وبر»، محقق ارشد از دانشگاه مینه سوتا آمریکا، می گوید: «مارگارین ها گزینه بهتری نسبت به کره برای سلامت قلب هستند و مارگارین های فشرده بهترین گزینه ها هستند.»
وی در ادامه اضافه کرد: «ما همین طور دریافتیم که محصولات ترکیبی مارگارین و کره حاوی چربی اشباع کمتر و چربی غیراشباع بیشتری نسبت به کره معمولی هستند.»
برای این مطالعه تیم تحقیق محتوای اسیدهای چرب ۸۳ مارگارین و مخلوط کره و مارگارین را بررسی کردند و آنها را با کره مقایسه کردند.
محققان دریافتند که محصولات مخلوط مارگارین و کره در مقایسه با کره، چربی اشباع و کلسترول کمتری داشتند. این محصولات همین طور فاقد چربی ترانس ساخته دست بشر بودند.
در حالی که مارگارین ها گزینه بهتری نسبت به کره برای سلامت قلب هستند، اما همچنان باید به مقدار کم مصرف شوند، برای اینکه حاوی مقداری چربی اشباع شده با چگالی انرژی بالایی در هر وعده غذایی هستند.
محققان بهترین و سالم ترین جایگزین کره و مارگارین را روغن های گیاهی می دانند.
به گفته پژوهشگران، چربی های اشباع خطر التهاب و بیماریهای قلبی عروقی و سایر بیماریهای مزمن را می افزایند.
محققان پیشنهاد می کنند: اهتمام کنید از روغن هایی که در دمای اتاق مایع هستند، مانند روغن زیتون فرابکر، کانولا، آووکادو، گردو، کنجد یا روغن های آفتابگردان در اسپری ها، سس ها و پخت و پز استفاده کنید.

1400/09/30
14:25:30
0.0 / 5
560
تگهای خبر: انرژی , بیماری , دانشگاه , رنگ
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳

aroma لینک دوستان آروما

آروما AromaStore

aroma تگهای آروما

aromastore.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آروما محفوظ است

Aroma آروما

فروشگاه آروما استور