محققان می گویند؛

کربوهیدرات ها و خوراکی های شیرین بر سلامت دهان و دندان موثرند

کربوهیدرات ها و خوراکی های شیرین بر سلامت دهان و دندان موثرند

تحقیقات جدید، ارتباط بین غذاهای معمولی و تنوع و ترکیب باکتری های دهان را مشخص می کند.



به گزارش آروما به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، مواد غذایی ای که بطور منظم مصرف می نماییم بر ترکیب باکتری ها- چه خوب و چه بد- در دهان ما تأثیر می گذارد.
محققان دانشگاه بوفالو نیویورک دریافته اند که این مجموعه از باکتری ها که بعنوان میکروبیوم دهان شناخته می شوند، احتمالاً نقش بزرگی در سلامت کلی ما ایفا می کنند، به علاوه با پوسیدگی دندان و بیماری پریودنتال هم ارتباط دارند.
محققان دریافتند که مصرف بیشتر غذاهای قندی و شیرین و دارای بار گلوکزی بالا مانند دونات ها و سایر محصولات پخته شده، نوشابه های معمولی، نان ها و ماست های بدون چربی ممکنست بر سلامت دهان و دندان و شاید بر عوارض سلامت سیستمیک در زنان مسن به سبب تأثیر این غذاها بر میکروبیوم دهان تأثیر گذارد.
تیم تحقیقاتی ارتباط مثبتی بین کل کربوهیدرات ها، بار گلوکزی و ساکارز و استرپتوکوک موتانس، عامل پوسیدگی دندان و تعدادی از انواع بیماریهای قلبی عروقی گزارش کردند، یافته ای که مشاهدات قبلی را تأیید می کند. اما آنها ارتباطی هم بین کربوهیدرات ها و میکروبیوم دهان را مشاهده نمودند که به خوبی ثابت نشده بود.
محققان مشاهده نمودند که گونه های Leptotrichia که در بعضی مطالعات با ژنژیویت، یک بیماری شایع لثه مرتبط می باشد، ارتباط مثبتی با مصرف قند دارد.


منبع:

1401/01/25
13:20:33
0.0 / 5
518
تگهای خبر: ارز , بیماری , دانشگاه , رنگ
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵

aroma لینک دوستان آروما

آروما AromaStore

aroma تگهای آروما

aromastore.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آروما محفوظ است

Aroma آروما

فروشگاه آروما استور