زالی تاكید كرد؛

غذای سالم در بوفه مدارس به سختی پیدا می شود

غذای سالم در بوفه مدارس به سختی پیدا می شود

به گزارش آروما، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ضمن اشاره به اهمیت دسترسی به غذای سالم، اظهار داشت: در بوفه خیلی از مدارس دسترسی به غذای سالم، ایمن و ارزان قیمت، سخت یا غیر امکان دارد.


به گزارش آروما به نقل از مهر، علیرضا زالی، در مراسم افتتاح خط تولید محصولات غذایی سلامت محور، اظهار نمود: همکاری دانشگاه و صنعت برای رفع نیازهای مردم و مشخصاً تأمین غذایی سالم مسیری روشن برای تحقق مسئولیت پذیری دانشگاه و مجموعه صنعتی لذیذ خوراک است. وی ضمن اشاره به این که مردم ایران حساسیت ویژه ای نسبت به غذا دارند، اضافه کرد: غذا یکی از عامل های اساسی در زندگی ایرانی ها است و فرهنگ ایرانی با ماده غذایی عجین شده است. رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: فراهم کردن غذای سالم استراتژی روشن دانشگاه در حوزه سلامت است. زالی ضمن اشاره به بیماری های منتقله از غذا، اظهار داشت: این مورد بخش زیادی از هزینه های پیشبینی نشده را به نظام سلامت تحمیل می کند. سوءتغذیه، مبحث دیگری بود که رئیس دانشگاه به آن پرداخت و تصریح کرد: عدم کفایت تغذیه ای یکی از موارد چالش برانگیزی است که باید به آن توجه کرد. وی بر لزوم فراهم کردن سبد غذایی ایمن و سالم تصریح کرد و افزود: لازم است از ظرفیتهای صنعتی در این حوزه بهره ببریم. زالی به مدارس بعنوان یکی از کانون هایی که باید در آن غذای سالم توزیع شود، اشاره نمود و اضافه کرد: در بوفه خیلی از مدارس دسترسی به غذای سالم، ایمن و ارزانقیمت سخت یا غیر امکان دارد، هدفگذاری بر این مبنا است که غذایی سالم در اختیار دانش آموزان قرار دهیم. وی، تأمین غذایی سالم و ایمن را استراتژی مهم در حوزه سلامت عنوان نمود و اظهار داشت: گروههای پرخطر جامعه مثل زنان آبستن و شیرده، افرادی که گرفتار سوءتغذیه هستند، مبتلایان به کبد چرب و یا بیماری های قلبی و عروقی همچون گروههای پرخطری هستند که لزوم استفاده از غذای سالم در این افراد اهمیت بیشتری دارد. وی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با در اختیار داشتن یکی از بزرگ ترین مراکز تحقیقات گوارش کشوری نقش مهمی در زمینه تأمین سلامت مردم ایفا می کند، نسبت به ادامه و استمرار همکاری ها در حوزه تأمین غذایی سالم با هدف ارتقای سلامت عمومی اعلام آمادگی کرد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: متأسفانه خیلی از کودکان مبتلا به سندرم های متابولیک به سبد متنوع غذایی دسترسی ندارند، دانشگاه این آمادگی را دارد که با عنایت به ظرفیت حضور متخصصان و استفاده دانش و تکنولوژی کارشناسان صنعت غذا، برای این گروههای خاص مواد غذایی متنوع را طراحی کند، بدون شک این مورد سرفصل مشترک فعالیتهای آتی تلقی می شود.


منبع:

1402/03/13
15:29:16
0.0 / 5
261
تگهای خبر: ارز , بیماری , پزشك , پزشكی
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۴

aroma لینک دوستان آروما

آروما AromaStore

aroma تگهای آروما

aromastore.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آروما محفوظ است

Aroma آروما

فروشگاه آروما استور