متخصص تغذیه و رژیم درمانی عنوان كرد؛

خطرات نگهداری آبغوره در مقابل نور مستقیم خورشید

خطرات نگهداری آبغوره در مقابل نور مستقیم خورشید

به گزارش آروما، متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در مورد نحوه نگهداری آبغوره به جهت اینکه فاسد نشود، نکاتی را متذکر شد.


به گزارش آروما به نقل از مهر، غزاله اسلامیان اظهار داشت: رنگ سبز غوره به سبب وجود رنگدانه کلروفیل است، وقتی غوره در معرض نور خورشید قرار می گیرد و به انگور تبدیل می شود، کلروفیل با رنگدانه های کاروتئوئید یا آنتوسیانین جایگزین می شود، بنا بر این وقتی آبغوره را در معرض نور خورشید قرار می دهیم تغییر رنگ می دهد. وی اشاره کرد: اگر آبغوره را داخل ظرف پلاستیکی در معرض نور مستقیم خورشید قرار دهیم دما و نور موجب آزاد شدن بیشتر فتالات هات و عنصر(Sb)Antimony از بطری به داخل آبغوره می شود که خطرات زیادی را متوجه سلامت بدن می کند. متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه با اعلان اینکه نور خورشید موجب کاهش مقدار ویتامین C موجود در آبغوره می شود اشاره کرد: بهترین روش نگهداری آبغوره، استفاده از ظروف شیشه ای کوچک و داخل یخچال است. اسلامیان توضیح داد: غوره ها را تمیز بشویید، بین یک تا دو روز اجازه دهید تا بطورکامل خشک شوند و پس از آبگیری پاستوریزه کرده و ظرف شیشه ای را هم داخل آبجوش بصورت افقی بجوشانید تا استریل شده و از کپک زدن آبغوره جلوگیری شود. در نهایت در شیشه ها را بطور کامل ببندید و داخل یخچال نگهداری کنید.


منبع:

1402/05/05
22:26:30
0.0 / 5
251
تگهای خبر: پزشك , پزشكی , دانشگاه , درمان
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳

aroma لینک دوستان آروما

آروما AromaStore

aroma تگهای آروما

aromastore.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آروما محفوظ است

Aroma آروما

فروشگاه آروما استور