وزیر بهداشت خبر داد؛

تصمیمات مهم شورای عالی سلامت، حذف كامل اسیدچرب ترانس

تصمیمات مهم شورای عالی سلامت، حذف كامل اسیدچرب ترانس

آروما: وزیر بهداشت با اشاره به اینكه در شورای عالی سلامت و امنیت غذایی تصمیمات مهمی اتخاذ شده است، از حذف كامل اسید چرب ترانس از مواد غذایی تا آخر دولت دوازدهم اطلاع داد.


به گزارش آروما به نقل از مهر، دكتر سیدحسن هاشمی در حاشیه اولین مجمع سلامت استان تهران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: جای شادمانی دارد كه سلامت به تدریج درحال اجتماعی شدن است و دولت و مجلس و سایر دستگاه ها با تاكید دكتر روحانی، باید خویش را موظف بدانند تا در مورد سلامت آب، غذا، هوا، صنعت و جاده و سایر مقوله ها بیشتر احساس تكلیف كنند. وی ضمن تشكر از مدیران استانی و استاندار تهران برای برگزاری اولین مجمع سلامت استان تهران، تصریح كرد: انتظار این است كه اولا با مشاركت تمام دستگاه ها از بروز بیماری ها و عوامل بیماری زا جلوگیری شود و دوم اینكه برای مشكلات جدی استان تهران با همفكری تمام دستگاه ها گام های اساسی برداشته شود. وزیر بهداشت اظهار داشت: هدف از برگزاری مجمع سلامت استان تهران، این است كه مردم و سازمان های مردم نهاد برای فرهنگسازی و خودمراقبتی در حوزه سلامت همكاری كنند و دستگاه های استانی هم برای موثر واقع شدن در حوزه سلامت، ترغیب شوند، ضمن اینكه شاخص های سلامت هم باید ارزیابی شده و ارتقا پیدا كنند. هاشمی با تاكیدبراینكه در حوزه سلامت مردم نباید منتظر دولت و مجلس باشند، سلامتی برای همه است و همه باید مراقبت كنند، اظهار داشت: برای مثال، وقتی مردم غذای شیرین مصرف می كنند، باید مسواك بزنند، باید از دندان ها مراقبت كنند و با آنها اجسام سخت مانند پسته و بادام را نشكنند، یا اینكه سیگار استعمال نكنند و مصرف شیرینی جات را كاهش دهند، تمام این اقدامات مسائلی شخصی است كه مردم باید خودشان رعایت نمایند و از سلامتی خود مراقبت كنند، زیرا این كار از وظایف دولت و مجلس نیست. وی خاطرنشان كرد: البته تصمیمات دولت، مجلس و قوه قضاییه هم اثرگذار است، اما اصلاح عادات صدمه رسان و تغییر سبك زندگی برعهده خود مردم است و اگر مردم ابعاد مختلف سلامت خویش را رعایت نمایند، آن زمان می توانند با صدای بلند مسائل مربوط به سلامت خویش را مطالبه كنند. هاشمی در مورد كاهش نمك، شكر و روغن در موادغذایی اظهار داشت: خوشبختانه در شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با حضور رییس جمهور، تصمیمات مهمی اتخاذ شد، كه برپایه آن اسید چرب ترانس به صورت كامل از مواد غذایی تا آخر این دولت حذف می شود؛ در زمینه كاهش مصرف نمك و شكر تصمیمات خوبی گرفته شده است تا كارخانه های دارای پروانه موظف به كاهش مصرف نمك خود شوند. وزیر بهداشت با اشاره به اینكه كاهش میزان مصرف نمك و شكر در تولیدات غذایی به این مفهوم نیست كه محصولاتی كه دارای شكر یا نمك زیاد هستند، در بازار دیده نمی گردد، خاطرنشان كرد: تنقلات و خوراكی های چرب و پرنمك در داخل و خارج از كشور تبلیغ می گردد و مردم مصرف می كنند، اما این موادغذایی، تهدید جدی برای سلامت محسوب می شوند و باید با همكاری مجلس شورای اسلامی، عوارض بیشتری برای آنها لحاظ شود.

1397/02/08
10:13:05
5.0 / 5
4210
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , سلامت , غذا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۱

aroma لینک دوستان آروما

آروما AromaStore

aroma تگهای آروما

aromastore.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آروما محفوظ است

Aroma آروما

فروشگاه آروما استور