محققان سوئدی توصیه می كنند؛
ارتباط مصرف مغزیجات آجیلی با كاهش مبتلا شدن به آریتمی قلبی
آروما: طبق نتایج یك مطالعه جدید، خوردن مغزیجات آجیلی چندین بار در هفته به كاهش ریسك فیبریلاسیون دهلیزی و احیانا نارسایی قلبی كمك می نماید.
به گزارش آروما به نقل از مهر، محققان سوئدی در یك مطالعه بزرگ دریافتند خوردن سه مرتبه یا بیشتر مغزیجات آجیلی در هفته با كاهش ۱۸ درصدی مبتلا شدن به فیبریلاسیون دهلیزی، شایع ترین نوع آریتمی قلبی، مرتبط می باشد. این مسئله به كاهش احتمال نارسایی قلبی هم كمك می نماید.
«سوسانا لارسون»، سرپرست تیم تحقیق از موسسه كارولینسكا سوئد، در این باره می گوید: «حتی افزایش كم مصرف مغزیجات آجیلی منجر به كاهش احتمال فیبریلاسیون دهلیزی و نارسایی قلبی در جمعیت تحت مطالعه شد.»
وی در ادامه می افزاید: «مغزیجات آجیلی سرشار از اسیدهای چرب اشباع نشده، پروتئین، فیبر، مواد معدنی، ویتامین E، فولات، و سایر مواد شیمیایی هستند.»
مطالعات قبلی نشان داده اند كه خوردن مغزیجات آجیلی دارای تاثیرات ضداكسایشی و ضدالتهابی است و می تواند باعث بهبود كلسترول خون شده، به عملكرد بهتر عروق خونی كمك كرده و از اضافه وزن پیشگیری كند.
محققان داده های دو مطالعه سوئدی را كه در مجموع شامل ۶۱، ۳۶۴ نفر بود بررسی كردند. این افراد پرسشنامه ای در مورد عادات تغذیه شان تكمیل كرده بوده و به مدت ۱۷ سال تحت نظر بودند.
افرادی كه مغزیجات آجیلی می خوردند، تحصیلات بهتر و سبك زندگی سالم تری نسبت به دیگر افراد داشتند. آنها كمتر جزء افراد سیگاری بودند و كمتر دارای سابقه فشارخون بالا بودند. آنها وزن كمتری داشتند، بیشتر ورزش می كردند و میوه و سبزیجات بیشتری می خوردند.
به ازای مصرف هر وعده بیشتر مغزیجات آجیلی در هفته، احتمال مبتلا شدن به فیبریلاسیون دهلیزی ۴ درصد كاسته می شود.
محققان همینطور در میان افرادی كه مقادیر كمتر (و نه بیشتر) مغزیجات آجیلی مصرف می كردند كاهش خطر نارسایی قلبی را مشاهده نمودند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب