محققان دریافتند؛

عدم تاثیر فواید چای سبز با مصرف همزمان با آهن

عدم تاثیر فواید چای سبز با مصرف همزمان با آهن

آروما: چای سبز یك آنتی اكسیدان قوی است اما پژوهشگران دریافتند مصرف این نوشیدنی سالم همراه با آهن رژیمی سبب كاهش خواص آن می شود.


به گزارش آروما به نقل از مهر، «ماتام ویجی كومار»، عضو تیم تحقیق از دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا، در این زمینه می گوید: «اگر پس از یك وعده غذایی سرشار از آهن، چای سبز بنوشید؛ تركیب اصلی موجود در این چای با آهن پیوند خواهد یافت.» ایشان سپس می افزاید: «در صورت این پیوند، چای سبز خاصیت آنتی اكسیدانی اش را از دست می دهد. به منظور بهره گیری از فواید چای سبز، بهترین راه این است كه با مواد خوراكی سرشار از آهن مصرف نشود.» مواد خوراكی سرشار از آهن شامل گوشت قرمز و سبزیجات پهن برگ نظیر اسفناج و كلم هستند. بگفته پژوهشگران، نتایج مشابه در مورد مكمل های آهن هم صدق می كند. پژوهشگران دریافتند EGCG، تركیب اصلی موجود در چای سبز، مانع از میلوپراكسیداز می شود. میلوپراكسیداز آنزیمی ضدالتهابی است كه بوسیله سلول های سفید خون در طول التهاب آزاد می شود. زمانیكه EGCG و آهن همزمان باهم مصرف می شوند، EGCG پیوندخورده با آهن توانایی اش را در ممانعت از میلوپراكسیداز از دست می دهد.


منبع:

1398/06/31
14:54:49
5.0 / 5
4306
تگهای خبر: چای , دانشگاه , رنگ , سبزیجات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۴

aroma لینک دوستان آروما

آروما AromaStore

aroma تگهای آروما

aromastore.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آروما محفوظ است

Aroma آروما

فروشگاه آروما استور