تحقیقات نشان می دهد؛
پنیر سویا برای سلامت قلب مفید می باشد
به گزارش آروما مطالعه جدید نشان داده است مصرف پنیر سویا و سایر موادخوراكی حاوی میزان بالا ایزوفلاوون ها، خطر بیماری قلبی را می كاهد و این تأثیر در زنان قوی تر است.
به گزارش آروما به نقل از مهر، دكتر «كی سان»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه هاروارد، در اینباره می گوید: «آزمایشات انسانی و مطالعات حیوانی در مورد تاثیر ایزوفلاوون ها (فیتواستروژن های گیاهی)، پنیر سویا و نشانگرهای ریسك بیماری قلبی عروقی نشاندهنده تاثیر مثبت آن است از اینرو افراد در معرض ریسك بالا ابتلاء به بیماری قلبی باید به رژیم غذایی شأن اهمیت دهند.»
در این مطالعه، داده های مربوط به بیشتر از ۲۰۰ هزار آمریكایی ثبت نام كرده در مطالعات طولانی مدت تغذیه و سلامت بررسی گردید. همه افراد در شروع مطالعه فاقد سرطان و بیماری قلبی بودند.
محققان پس از درنظرگرفتن شاخص های دیگر در رابطه با بیماری قلبی به این نتیجه رسیدند كه مصرف پنیر سویا بیشتر از یك مرتبه در هفته با كاهش ۱۸ درصدی ریسك بیماری قلبی مرتبط می باشد و مصرف كمتر از یك مرتبه در ماه با كاهش ۱۲ درصدی مرتبط آن است.
كاهش ریسك بیماری قلبی در رابطه با مصرف منظم پنیر سویا عمدتاً در زنان قبل یا پس از یائسگی مشاهده شد.
سان در ادامه می افزاید: «پنیر سویا و سایر مواد خوراكی غنی از فیتواستروژن های گیاهی از منابع عالی پروتئین و جایگزین خوبی برای پروتئین های حیوانی هستند.»
سایر مواد خوراكی سرشار از ایزوفلاوون ها شامل نخود، باقالی، پسته، بادام زمینی و سایر میوه ها و مغزیجات آجیلی هستند.
به گفته سان، «شیرسویا عمدتاً فراوری شده و شیرین شده با مواد قندی هستند. از اینرو نتایج نشان داده است هیچ رابطه قابل توجهی بین مصرف شیر سویا و كاهش ریسك بیماری قلبی وجود ندارد.»
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب