مطالعات نشان می دهد؛

چای چگونه بر كاهش فشارخون تاثیر گذار است

چای چگونه بر كاهش فشارخون تاثیر گذار است

نوشیدن چای با فواید زیادی برای سلامت هم راه است که یکی از آنها، کاهش فشارخون است.



به گزارش آروما به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز تودی، پژوهشگران پی بردند ترکیباتی موسوم به کاتچین ها که در چای سبز و سیاه وجود دارد، با آرام کردن ماهیچه صاف که رگ های خونی را شل می کند منجر به کاهش فشار خون می شود.
این یافته می تواند منجر به تولید داروهای بهتر برای فشارخون بالا شود.
هر دو چای سبز و سیاه از برگ های یک درختچه موسوم به Camellia sinensis دم می شوند، اما چای سبز که از برگ های تخمیر نشده تهیه می شود، حاوی آنتی اکسیدان بیشتری است.
اکسیداسیون طی پروسه تخمیر چای سیاه، سطح آنتی اکسیدان آنرا می کاهد.
برخی مطالعات نشان داده اند که چای سبز از ایجاد سرطان ها پیشگیری می کند، فشار خون بالا و خطر بیماریهای قلبی را می کاهد.
با این حال، مکانیسم مولکولی مسئول تأثیر بر فشار خون تا حالا نامشخص بوده است.
دانشمندان دانشگاه کالیفرنیا و دانشگاه کپنهاگ دانمارک دریافتند که آنتی اکسیدان های موجود در چای، کانال های یونی را باز کرده و می توانند عضلات رگ های خونی را شل کنند.
طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی، بیش از یک میلیارد نفر در دنیا مبتلا به فشارخون بالا هستند.
مطالعه جدید نشان میدهد که دو آنتی اکسیدان موجود در چای، معروف به کاتچین، یک کانال پروتئینی را در غشای سلول های عضلانی که رگ های خونی را شل می کنند، باز می کند. بدین ترتیب یون های پتاسیم با بار مثبت از سلول ها خارج می شوند.
کانالهای موجود در سلول های عصبی و عضلانی ولتاژهای سراسر غشای خودرا حفظ می کنند و اجازه می دهند یون های منفی و مثبت به صورت کنترل شده وارد و بیرون بروند.
محققان معتقدند افزودن شیر به چای سیاه سبب کاهش تأثیرات ضدفشارخونی آن نمی گردد.

1399/12/28
14:14:15
0.0 / 5
245
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , تولید , چای
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۱

aroma لینک دوستان آروما

آروما AromaStore

aroma تگهای آروما

aromastore.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آروما محفوظ است

Aroma آروما

فروشگاه آروما استور