محققان پی بردند؛

زیاده روی در مصرف ماهی ریسک مبتلا شدن به سرطان پوست را زیاد می کند

زیاده روی در مصرف ماهی ریسک مبتلا شدن به سرطان پوست را زیاد می کند

به گزارش آروما نتایج یک تحقیق جدید نشان داده است دوستداران ماهی امکان دارد تا حدی با افزایش ریسک مبتلا شدن به ملانوم (نوعی سرطان پوست) مواجه باشند.



به گزارش آروما به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، پژوهشگران بیشتر از ۴۹۰ هزار آمریکایی مسن را زیر نظر گرفتند و دریافتند ۲۰ درصد با بیشترین مصرف ماهی، تقریباً یک چهارم بیشتر در معرض خطر ابتلاء به این بیماری در خلال ۱۵ سال بودند، در مقابل ۲۰ درصدی که کمترین مصرف ماهی را داشتند.
با این حال، کارشناسان تاکید نمودند که یافته ها فقط یک رابطه را نشان می دهند و نمی توانند مستقیماً غذاهای دریایی را عامل این مساله دانست.
«یونیونگ چو»، محقق اصلی از دانشگاه براون رودایلند، اظهار داشت: «دلیل این رابطه معلوم نیست. اما یک فرضیه این است که ماهی عامل بروز سرطان پوست نیست، بلکه وجود آلاینده هایی مانند جیوه و PCB ها که می توانند در سطوح نسبتاً بالایی در بعضی از ماهی ها وجود داشته باشند، عامل این ارتباط هستند.»
چو اشاره کرد: «تحقیقات گذشته قرار گرفتن در معرض جیوه را با خطرات بالاتر ملانوم و سایر سرطان های پوست مرتبط دانسته است.»
با این حال، او اظهار داشت: «نظریه آلاینده ها دقیقاً همین است. این نخستین مطالعه ای است که این ارتباط را نشان میدهد. ما به تحقیقات بیشتری برای تکرار این یافته ها نیاز داریم تا بتوانیم هر گونه سفارش غذایی را عرضه دهیم.»
این یافته ها، برمبنای بررسی ۴۹۱۰۰۰ آمریکایی ۵۰ تا ۷۱ ساله است که به مدت ۱۵ سال تحت نظر بودند. در ابتدا، آنها پرسشنامه هایی را در مورد رژیم غذایی، ورزش و عادات سیگار و نوشیدنی تکمیل کردند.
در طول دوره مطالعه، فقط بیشتر از ۵۰۰۰ شرکت کننده مبتلا به ملانوم بدخیم تشخیص داده شدند، در صورتیکه تقریباً ۳۳۰۰ نفر به ملانوم خفیف مبتلا شدند، حالتی که سلول های ملانوم "پیش سرطانی" در لایه بالایی پوست هستند اما به لایه های عمیق تر نفوذ نکرده اند.
تیم تحقیق دریافت افرادی که در ۲۰ درصد اول بیشترین میزان مصرف ماهی قرار داشتند، در مقایسه با شرکت کنندگانی که پایین ترین میزان ماهی را مصرف می کردند، ۲۲ درصد بیشتر در معرض خطر ملانوم بدخیم و ۲۸ درصد بیشتر در معرض خطر ملانوم خفیف قرار داشتند. گروه با بیشترین میزان مصرف، به طور معمول روزانه ۴۳ گرم ماهی مصرف می کردند.
به گفته پژوهشگران، مطالعات آینده می تواند بررسی کند که آیا گونه های خاص ماهی با خطر بالاتر ملانوم مرتبط هستند یا خیر.


منبع:

1401/03/25
07:47:45
0.0 / 5
413
تگهای خبر: بیماری , دانشگاه , رژیم غذایی , رنگ
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۱

aroma لینک دوستان آروما

آروما AromaStore

aroma تگهای آروما

aromastore.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آروما محفوظ است

Aroma آروما

فروشگاه آروما استور