خوردنی اعجاب انگیز در تغذیه مدیترانه ای
آروما: زیتون یکی از اجزاء اصلی و بسیار پرخاصیت در رژیم غذایی مدیترانه ای است و مصرف آن فواید زیادی برای سلامتی دارد.
به گزارش آروما به نقل از ایسنا، مصرف زیتون و روغن زیتون طبیعی به سلامت قلب کمک کرده و از مبتلا شدن به خیلی از سرطان ها هم پیشگیری می کند.
در ادامه به نقل از "هلث لاین" به بعضی از فواید این مروارید سبز در رژیم غذایی مدیترانه ای خواهیم پرداخت:
خواص آنتی اکسیدانی
آنتی اکسیدان های رژیمی نشان داده اند که خطر مبتلا شدن به بیماری های مزمن مانند بیماری قلبی و سرطان را کم می کنند. زیتون سرشار از آنتی اکسیدان است و فواید زیادی برای سلامتی مانند مبارزه با التهاب و کاهش رشد میکروارگانیسم، دارد.
بهبود سلامت قلب
کلسترول و فشار خون بالا هر دو از عوامل خطر بیماری قلبی هستند. اسید اولئیک، اسید چرب اصلی در زیتون، اثرات مفیدی در بهبود سلامت قلب دارد.
بهبود سلامت استخوان
پوکی استخوان با کاهش توده استخوانی و کیفیت بافت استخوان مشخص می شود که می تواند خطر شکستگی را افزایش دهد. میزان پوکی استخوان در کشورهای مدیترانه ای کمتر از بقیه اروپا است که برخی مصرف زیتون را عامل آن می دانند.
پیشگیری از سرطان
زیتون و روغن زیتون معمولاً بیشتر در منطقه مدیترانه مصرف می شوند جایی که میزان مبتلا شدن به سرطان و سایر بیماری های مزمن کمتر از سایر کشورهای غربی است. ازاین رو متخصصان سلامت احتمال می دهند که امکان دارد زیتون به کاهش خطر مبتلا شدن به سرطان هم کمک نماید.
منبع: آروما
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب