رئیس گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی عنوان كرد؛

زیاده روی در مصرف نمک چه عارضه هایی دارد

زیاده روی در مصرف نمک چه عارضه هایی دارد

آروما: رییس گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، از مصرف زیاد نمک به عنوان یکی از عوامل موثر در پرفشاری خون و عوارض قلبی عروقی نام برد.


به گزارش آروما به نقل از مهر، فرشته فزونی، با اشاره به مصرف زیاد نمک در کشور و نقش آن به عنوان یکی از عوامل تأثیر گذار در پرفشاری خون و عوارض قلبی عروقی، اظهار داشت: طبق سفارش سازمان بهداشت جهانی، حداکثر مقدار مصرف روزانه نمک در افراد زیر ۵۰ سال پنج گرم (یک قاشق چایخوری) و در افراد بالای ۵۰ سال و بیماران قلبی و عروقی و کودکان روزانه کمتر از ۳ گرم است. به گفته ی ایشان، این میزان نمک شامل نمک های پنهان در غذا مانند نان، پنیر، رب گوجه فرنگی و…، نیز می شود که باید مورد توجه قرار گیرد. فزونی اشاره کرد: اگر مقدار نمک افزوده شده به غذا به تدریج کم شود در مدت چند هفته ذائقه افراد به غذای کم نمک عادت می کند. رییس گروه تغذیه و دارویی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به شروع سال تحصیلی جدید به والدین سفارش کرد از غذاهای تهیه شده در منزل و تنقلات سالم شامل میوه، آجیل خام و بدون نمک، ساندویچ های خانگی به عنوان میان وعده کودکان و نوجوانان بهره گیرند و فرزندان خودرا از کودکی به مصرف غذای کم نمک عادت دهند.

1402/07/14
13:40:56
0.0 / 5
211
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , پزشكی , چای
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳

aroma لینک دوستان آروما

آروما AromaStore

aroma تگهای آروما

aromastore.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آروما محفوظ است

Aroma آروما

فروشگاه آروما استور