تأثیر صبحانه بر بهبود خلق وخو

تأثیر صبحانه بر بهبود خلق وخو

به گزارش آروما، مصرف منظم صبحانه به علت اثرات مثبت آن بر سلامت کلی مانند بهبود خلق و خو، عملکرد شناختی و افزایش کیفیت الگوی غذایی در تمام گروه­ های سنی سفارش می شود.


به گزارش آروما به نقل از ایسنا، سلامت روان یکی از اصلی ترین مسائل سلامت جهانی است که با چندین بیماری مهم دیگر همچون بیماری­ های قلبی – عروقی و سکته مغزی در ارتباط می باشد.
مصرف صبحانه بعنوان جزء جدایی ناپذیر از عادات غذایی سالم در نظر گرفته می­ شود. مصرف منظم صبحانه به علت اثرات مثبت آن بر سلامت کلی مانند بهبود خلق و خو، عملکرد شناختی و افزایش کیفیت الگوی غذایی در تمام گروه­ های سنی سفارش می­ شود.
بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نتایج مطالعات از آن حکایت می کند که حذف وعده صبحانه منجر به افزایش احتمال افسردگی در نوجوانان و بزرگسالان می­ شود. همینطور اضطراب و پریشانی روانی در نوجوانانی که وعده صبحانه را حذف کرده بودند، مشاهده شده است.
افرادی که صبحانه با ارزش غذایی بالاتر، شامل غلات کامل و محصولات لبنی را مصرف می­ کردند، امتیاز بالاتر در مورد کیفیت زندگی و امتیاز کمتر در ارتباط با افسردگی و بیماری­ های روانی در مقایسه با افراد دریافت کننده صبحانه باکیفیت پایین کسب کردند.
در نهایت سفارش به مصرف صبحانه منظم و مغذی شامل غلات کامل و محصولات لبنی و پروتئینی است که در کاهش اختلالات روانی مانند استرس، افسردگی و پریشانی موثر بوده و منجر به بهبود سلامت روان افراد جامعه می­ شود.




منبع:

1403/03/17
00:27:11
0.0 / 5
257
تگهای خبر: ارز , استرس , افسردگی , بهداشت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۲

aroma لینک دوستان آروما

آروما AromaStore

aroma تگهای آروما

aromastore.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آروما محفوظ است

Aroma آروما

فروشگاه آروما استور