علایم آلرژی به سیر

علایم آلرژی به سیر

آروما: آلرژی به سیر، زمانی اتفاق می افتد که سیستم ایمنی بدن شما هنگام مصرف یا لمس این ماده غذایی، حساسیت نشان میدهد و این عارضه می تواند در هر سنی رخ دهد.


به گزارش آروما به نقل از ایسنا، سیر نوعی گیاه است که می توانید برای طعم دادن به غذای خود از آن استفاده کنید و در عین حال خواص بسیاری هم دارد.
بیشتر افراد واکنش آلرژیک به سیر را تجربه نمی کنند اما برای برخی افراد، خوردن حتی مقادیر کمی از آن می تواند علائمی مانند مشکل در تنفس یا بثورات پوستی بوجود آورد.
علایم آلرژی به سیر در افراد مختلف، متفاوت می باشد. تعدادی از علایم شایع عبارتند از:
کهیر، خارش پوست یا تغییر رنگ پوست تورم در دهان، زبان یا گلو تنگی نفس یا مشکل در تنفس دل درد، اسهال یا حالت تهوع ضربان قلب سریع، سرگیجه یا غش آنافیلاکسی (یک واکنش آلرژیک تهدید کننده) آیا افراد حساس به سیر، به پیاز هم آلرژی دارند؟
اگر به سیر حساسیت دارید لزوما به این معنا نیست که حتما به پیاز هم آلرژی خواهید داشت اما خیلی از افراد، همزمان واکنش های آلرژیک به هر دوی این مواد غذایی را تجربه می کنند.
دلیل این امر این است که پیاز و سیر هر دو گیاهان پیازی از خانواده سیر یا «آلیوم» هستند. آنها حاوی پروتئین های مشابهی هستند، به این معنا که بدن شما می تواند بطور مشابه به آنها واکنش نشان دهد. در حقیقت این وضعیت، «واکنش متقاطع» نامیده می شود.
سایر خویشاوندانِ نزدیکِ سیر هم شامل پیازچه، موسیر و تره فرنگی هستند. البته اینطور نیست که شما بطور خودکار به همه گیاهان یک خانواده حساسیت داشته باشید اما مطالعات نشان می دهد که واکنش متقاطع می تواند برای افرادی که به سیر حساسیت دارند، مشکل ساز باشد.




منبع:

1404/02/13
10:56:08
0.0 / 5
45
تگهای خبر: آلرژی , حساسیت , رنگ , سیستم
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵

aroma لینک دوستان آروما

آروما AromaStore

aroma تگهای آروما

aromastore.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آروما محفوظ است

Aroma آروما

فروشگاه آروما استور

آروما: تجربه‌ای لوکس از طعم‌ها و عطرهای بی‌نظیر